Halkbankası İsyan Etti! 0.79 Faizli Krediye Hücum Var

Halkbankası İsyan Etti! 0.79 Faizli Krediye Hücum Var

Bilindiği üzere ihtiyaç, kredilerin şuan bir buçuk ve iki buçuk seviyeler arasında. Bu sebeple maliyetin çok yüksek olmasından dolayı vatandaşlar, kredi çekemiyor. Halk Bankası 0.79 faizli krediyi açıklamasıyla birlikte vatandaşlarda büyük memnuniyet oluştu. Piyasa koşulların neredeyse yarısına faizli bir şekilde kredi veren banka müşterilerine müjdeyi internetsiz üzerinden duyurdu.

Şartlar çok cazip

Normal şartlar altında 2 seviyesinin üzerinde olan banka faizlerini 0.79 faiz oranı olmasıyla birlikte büyük Memnuniyet oluştu. Ayrıca, 36 ay vadeli bir şekilde sunulan kredilere nazaran 60 ay bir vadeli kredi sunarak büyük bir yeniliğe imza attı. Kredi 5 farklı şekilde sunulacaktır. On iki ay vadeli şekilde sunumlarım kredi 0.79 faizle verilecek ve on bin TL limitli olacak. İkinci seçenek olarak 24 ay vadeli kredi verilecek ve bu kredinin 20000 TL limitli olarak sunulacak. Üçüncü seçenek ise 36 ay vadeli kredi olacak. 30000 TL limiti olan bu kredi 1.59 faiz oranıyla verilecek. Dördüncü seçenek. 48 ay vadeli kredi Bu seçenek 1.79 faiz, orayı da sunulacak. Son olarak piyasada daha önce hiç görülmemiş şekilde 60 ay vadeli kredi verilecek. Bu kredinin faiz oranı ise 2.1 böylece gerek faiz noktasında gerekse vade noktasında, Türkiye de bir ilke imza atılacak.

Kimler Alabilecek

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes bu krediye başvurabilecek. Koşulları bakımından diğer kredilerle kıyaslandığında çok cazip bir kredi olduğu ortaya çıkıyor. Bilindiği üzere diğer kredilerde vade sayısı en fazla 36 ay. Fakat, Halkbank tarafından sunmuş olan bu kredide vade sayısı en fazla 60 ay olarak sunuluyor. Bunun yanı sıra faiz oranında diğer bankalarla birlikte kıyaslandığında yarı oranında diğer bankalar ihtiyaç kredisini 2 ila iki buçuk arasında sunmakta iken, Halk Bankası 0.79 ile büyük bir rekora imza atıyor.

Böylece vatandaşlar, diğer bankalardaki borçlarını Halk Bankasından kullanacakları krediyle kapatıyorlar. Kredi kullanmak için on sekiz yaşından büyük olmak yeterli. Bunun yanı sıra, sigortalı bir işte çalışıyor olmak gerekir. Vatandaşlar, 5000 TL ile 50000 tl arasında bu krediden istifade edebilir. Her kredide olduğu gibi bu kredide, kredi puanına dikkat edilecek. Bu sebeple kredi puanı yetersiz olan vatandaşlara kredi sunulamayacak Kredi puanı yeterli olan vatandaşlar ise bu krediyi istedikleri gibi kullanabilecekler. Vatandaşlar, bu sebeple kendilerine ait olan kredi puanlarını araştırmaya başladılar. Bankalara müracaat esnasında veya farklı siteler yardımıyla vatandaşlar, kredi puanlarının ne olduğunu öğrenebilirler. Böylelikle bu krediyi alıp alamayacakları konusunda bankaya gitmeden fikir sahibi olabilirler.