Halkbank bünyesinde kredi kampanyası! isteyen faizsiz bir şekilde 70.000 TL kredi den yararlanabilecek

Halkbank bünyesinde kredi kampanyası! isteyen faizsiz bir şekilde 70.000 TL kredi den yararlanabilecek

Halkbank bünyesinde verilecek olan bu Kredi fırsatı Temmuz ayının sonuna kadar devam edecektir. Aynı zamanda HalkBank müşterisi olup ya da olmamak krediden yararlanma konusunda herhangi bir problem teşkil etmemektedir. 70000 TL’ ye kadar varan kredi fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlar bireysel alanda ve ticari alanlarda da bu krediyi istedikleri şekilde kullanabilme hakkına da sahiptirler. Aynı zamanda kullanacak olduğunuz 70 bin TL kredi den faizsiz bir şekilde yararlanmak istiyorsanız daha önceki zamanlarda bu banka üzerinden kredi kullanmış esnaf olmanız gerekiyor. Esnaf olan vatandaşlık için 12 ay vade ile beraber 70 bin TL lik kredi dahilinde herhangi bir faiz uygulanmayacaktır. Bu kriterin dışında kalan müşteriler için ise banka en uygun faiz oranlarını sunacaktır. Aynı zamanda yararlanmış olduğunuz kredinin ilk taksit ödemesini ise 3 ay erteleme imkânına da sahipsiniz.

Halkbank kampanya internet adresi üzerinden vatandaşlara duyurdu

Halkbank resmi internet adresi üzerinden yapılan duyuru vatandaşların yüzünü güldürdü. 70000 TL ye kadar verilecek olan kredinin bankalar bünyesinde belirlenmiş olan birkaç bazı şartı bulunmaktadır. Belirlenmiş olan ilk şart, kredi alacak emeklilerin maaşını banka üzerinden alması gerekmektedir. Faizsiz şekilde kredi fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlar ise daha önce bu banka üzerinden kredi almış olması gerekmektedir. Bununla beraber normal durumlarda bankalar kredi çekildiği zaman 36 aya kadar varan vade seçenekleri ile işlem yapmakta Fakat bu krediye imkanın da ise vatandaşları aylık ödeme imkanları sunuluyor. Halkbank düzenlemiş olduğu bu krediye kampanyası kapsamında Kredi ödemelerinin de ilk taksitlerini 3 aylık ertelemeli şekilde yapabilecek ve daha sonraki ödeme süreci de 3 aydan 3 aya şeklinde de yapma imkanı sağlayacaktır.

Kredi’den yararlanmak isteyen vatandaşlar ise başvurularını Halk Bank şubelerine giderek yapabileceklerdir aynı zamanda bankanın internet bankacılığı üzerinden de düşük faiz oranları ile birlikte masrafsız kredi seçenekleri ile 70 bin TL lik krediyi anında hesaplarına aktarabileceklerdir. Bankanın internet sitesi üzerinden kredi başvurusu yapmak istediğinizde ise en fazla limit 50.000 TL’ye kadar çıkabiliyor. Fakat bu limiti Halkbank şubelerine giderek 70000 TL’ ye kadar çıkarma şansınız da mevcuttur.