Halkbank 30.000 TL'lik Ödemeyi Onayladı! Asgari Ücretli, Emekli, Memur Hepsi Ödemeden Yararlanabilecek!

Halkbank 30.000 TL'lik Ödemeyi Onayladı! Asgari Ücretli, Emekli, Memur Hepsi Ödemeden Yararlanabilecek!

Halkbank'tan 30.000 TL ihtiyaç kredisi için gerekli onay verildi. Asgari ücretli, emekli, memur hepsine 31 Mayıs'a kadar ekstra ödeme yatırılacak. İşte tüm detaylar…

Halkbank milyonlarca kişinin yüzünü güldürecek o haberi sonunda verdi. Asgari ücretli, emekli, memur hepsine tamı tamına 30.000 TL'lik ihtiyaç kredisi hazırlandı.

Halkbank'ın yaptığı açıklamaya göre, düzenli gelire sahip 18 yaş üstü herkes bu kredi fırsatına başvuru yapabilir. Halkbank acil kredi paketi hızlı ve kolay bir şekilde veriliyor. Maddi sıkıntılar yaşayan ve acil nakit paraya ihtiyacı olan bütün vatandaşlar, kampanyaya başvuruda bulunarak Halkbank'tan 36 aya kadar vadeli düşük faizli kredi desteği alabiliyor.

Türkiye'nin önde gelen kamu bankalarından biri olan Halkbank, bu kampanyayı emekli, asgari ücretli, memur olan milyonlarca vatandaş için hazırladı. Düşük faizli kredi desteği sağlayacağını açıklayan banka, 30.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi verecek. Halkbank'ın sunmuş olduğu bu yeni kredi kampanyasının aylık taksit tablosu, vade sayısı ve başvuru şartları da açıklanan unsurlardan oldu. İşte Halkbank’ın yeni kredi kampanyası ve geri ödeme hakkında detaylar…

Halkbank'tan Düşük Faizli Kredi!

Ülkemizin önde gelen bankalarından biri olan Halkbank düşük faizli yeni bir kredi kampanyası yaptıklarını açıkladı. Kolay ve hızlı bir ihtiyaç kredisi başlatan Halkbank, asgari ücretli, emekli ve memur olan tüm müşterileri için anında onaylı kredi veriyor.

Halkbank'ın sunmuş olduğu bu ihtiyaç kredisinin limiti 30.000 TL olarak belirlendi. Üstelik en düşük faiz oranı ile 36 aya kadar vadeli bir şekilde sunuluyor. Başvuru işlemlerinizi Halkbank şubelerine giderek, mobil bankacılık veya internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Halkbank 30.000 TL Aylık Taksit Tablosu ve İhtiyaç Kredisi Hesaplaması

Halkbank bu ihtiyaç kredisini 36 ay vadeyle ve en uygun faiz oranlarıyla birlikte hizmetinize sunuyor. 30.000 TL'lik kredinin faiz oranı %5,45 olarak belirlendi. Bu kredinin aylık taksit tutarı 2.323,12 TL iken toplam geri ödeme ise 83.633,32 TL oluyor. Halkbank'ın bu kredi kampanyası en uygun kredi paketi olarak karşımıza çıkıyor.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Bu kredi kampanyasına Halkbank şubeleri veya dijital bankacılık hizmetleri üzerinden rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Başvurusu onay alanlar aynı gün içerisinde kredi ödemesini IBAN numarası üzerinden alabiliyor. Bu fırsatı kaçırmak istemiyorsanız 31 Mayıs'a kadar başvurun.