Finansbank 27 Bin TL Faizsiz Kredi

Finansbank 27 Bin TL Faizsiz Kredi

QNB Finansbank 27 bin liraya kadar faizsiz kredi vermeye başladı.

Finansbank 27 bin TL'lik faizsiz kredi ile birlikte güne müjde ile başladı. Kredi ihtiyacı olan vatandaşların birçoğu düşük faizli krediye arayış içerisinde iken bir anda Finansbank tarafından faizsiz Kredi verileceği bilgisinin gelmesi ile birlikte oldukça büyük bir sevinç hakim oldu.

Sosyal ve de içerisinde kamu bankalarından faizsiz kredi beklentilerin yüksek olduğu bilgisi son zamanlarda paylaşıyordu fakat hamile bir anda finansman tarafından geldi. Finansbank 27.000 TL gibi ciddi bir miktar faizsiz olarak vereceğini duyulması ile birlikte birçok vatandaş Finansbank kapılarında sıra oluşturdu. Finansbank üzerinden başvuru yapılabilecek olan kredi aynı zamanda internet üzerinden veya mobil bankacılık üzerinden de sağlanabilmektedir.

27 Bin TL Faizsiz

Normal şartlar altında Finansbank 36 ay vadeli bir şekilde faizi olan kredilerini sunmaya devam ediyor. Bu faizi olan karelerin oranları 1.59 ve vali olarak 36ay şeklindeydi. fakat bir anda faizsiz bir kredi vereceğini duyuran Finansbank müşteri arasında oldukça büyük bir hayrete yol açtı.

vatandaşların bir kısmı böyle bir kredinin bulunmadığını ve bu kredinin hayal ürünü olduğunu belirtmekte iken banka tarafından yapılan açıklama ile birlikte kısa süreli olarak bu kampanyanın devam ettiği ve vatandaşların 27 bin TL'lik paranın faizsiz bir şekilde kullanabileceği ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Fakat bu noktada Finansbank 27 bin TL'lik faizsiz kredi sadece 10 aylık kısa bir vadi içerisinde vatandaşlara sunmaktadır. Tamamen 27000 TL'nin hepsini kullanmak şartı bulunmamaktadır. İsteyen vatandaşlar 5000 TL de 27.000 TL'ye kadar istedikleri gibi bu krediye başvurabilirler.

Başvuruyu nereden yapacağım

Bilindiği üzere kredi başvuruları genelde bankası şubelerinden yapılmaktadır. Fakat biraz farklı noktada bir devrim gerçekleştirmiş duruyor. Finansbank banka şubelerinden krediye başvuru yapabileceğiniz gibi aynı zamanda internet üzerinden de kredi başvurusu almaktadır.

Finansbank'ın internet sitesinden direkt olarak Bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde girmemizle birlikte belirtiler telefon numarasına kısa bir süre içerisinde krediye alıp alamayacağınız ile ilgili bilgilendirme yapıyor. 27 bin TL'lik faizsiz Krediyi alıp alamayacağını da ilgili bilgilendirmesi de kısa süre içerisinde İletişim kuruyor.

Ödemeniz nasıl olacak

Kredinin ödemeleri genel olarak her kredi de olduğu gibi aylık şekilde yapılacak yani almış olduğunuz krediyi direkt olarak 10 taksitle bölerek aylık olarak ödemeyi banka şubelerine gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Direkt olarak bankaya giderek ödeme yapmanıza gerek bulunmamaktadır. İnternet üzerinden sizlere verilmiş olan IBAN numarası üzerinden parayı transfer ederek kredi taksitleri ödemiş olabilirsiniz. böylelikle zahmet olmadan bankaya gitmeden veya herhangi bir şekilde sizi sıkıntıya sokacak bir durumla karşılaşmadan kredi ödemelerinizi takip edebilirsiniz.

Kredi borcunu ne kadar kaldı ile ilgili bilgilendirmeye de gene Finansbank internet bankacılığı şubesinden takip etmeniz mümkündür. Telefonlarınıza indireceğiniz Finansbank uygulaması ile birlikte kredinizin ne kadar olduğu ne kadar kaldı kapama tutarı ne kadar olduğu gibi tüm bilgilendirmeleri sahip olabilirsiniz.

Tüm bunların yanı sıra Finansbank'ın internet sitesi üzerinden kredi kartı başvurusu EFT havale ve benzeri işlemlerin tamamını yapabilirsiniz. Otomatik fatura ödeme talimatı vererek hesabınızdan faturalarınızın zamanında ödenmesini sağlayabilirsiniz.

Kredi erteleme mümkün mü?

Faizsiz olarak sunulmuş olan 10 aylık 27 bin TL'lik faizsiz kredi erteleme şansın olup olmadığı gene araştırılan konulardan bir tanesi genel itibarıyla son zamanlarda verilen kredilerin tamamına erteleme mümkün oluyor. Fakat bu kredinin vadesini çok düşük olmasından dolayı herhangi bir şekilde erteleme imkanı bulunmuyor. Yani alacağınız 5000 TL ile 27.000 TL arasındaki krediyi eşit taksitler halinde 10 aylık taksitlerde ödemeniz mümkündür herhangi bir erteleme ve benzeri durum söz konusu olmayacaktır.