Fiat Fiorino Yenilendi! 2022 Fiat Fiorino 208 bin TL’ye Alınabiliyor!

Fiat Fiorino Yenilendi! 2022 Fiat Fiorino 208 bin TL’ye Alınabiliyor!

İlk olarak Fiat Fiorino tüketiciler ile 2007 yılında buluşmuştu. Fiat Profesyonel ailesi içerisinde ki en kompakt araç olarak dikkat çeken model 2022 yılında yenilenerek giriş yaptı. Ön panjur başta olmak üzere, Fiat logosu ve daha birçok detay aracın tamamen farklı bir yapıya sahip olduğunun anlaşılmasına neden oluyor.

Fiat Fiorino ayrıca 208 bin TL’ye satılmasıyla dikkat çeken bir seçenek olarak sunuluyor. Araç fiyatlarının tavan yaptığı günümüzde bu uygunlukta bir araç seçeneğine yönelmek birçok insanın tercihi olacaktır.

Yenilenen Fiat Fiorino Özellikleri

Fiat Fiorino yenilenirken birçok farklı tasarım değişikliğine gitti. Titanyum geri ayna kapakları, 16 inç büyüklüğünde alaşım jantlar, ön ızgara çerçevesi, ön tampon korumasında ki değişikler ilk göze çarpan detaylar oluyor.

Arka tampon koruması, iç mekanda ekstra konfor verici detaylar, kapı panelleri ve koltukları uyumlu olması ile dikkat çekiyor. Fiorino 2.8 metreküp yükleme hacmini kullanıcılarına sunuyor. ESP, ABS, EBD ve ASR gibi sürücünün hayatını kolaylaştıran birçok özellik de standart olarak geliyor. Birçok özellik aynı zamanda fonksiyonel olarak sunuluyor. Hem ekonomik olan araç hem de uzun yol için konforlu bir şekilde sunuluyor. Android Auto ve Apple CarPlay uygulamaları 7 inç dokunmatik ekranla geliyor.

fiat-fiorino-combi-2022-fiyat-listesi-1-1.jpg

2022 Fiat Fiorino Fiyat Listesi

2022 Fiat Fiorino yenilenen tasarımı ve özellikleri ile birlikte satışa sunuluyor. Araç üç farklı donanım seçeneği ile sunuluyor. Pop, Safeline ve Premio donanım seçenekleri arasından istediğinizi alabilirsiniz.

Ayrıca üç farklı motor seçeneği de sunuluyor. 1.3 litre multijet 95 beygirlik dizel motor seçeneği, 77 beygir güce sahip 1.4 litre benzinli motor ve 1.4 Litre benzinli aynı zamanda LPG’ye dönüştürülebilir motor seçeneği bulunuyor.

Fiat Fiorine yenilenen özellikleri ve detayları ile birlikte Fiat satış ofislerinde ki yerini almayı başardı. Fiorino özellikle 208 bin 900 TL’den başlayan fiyatlara sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Fiyatların bu kadar yüksek olduğu günümüzde bu özelliği onun birçok insan tarafından tercih edilmesine yardımcı olacak diyebiliriz.