Enpara’dan Uygun Faizli 50 Bin TL’lik Kredi Kampanyası!

Enpara’dan Uygun Faizli 50 Bin TL’lik Kredi Kampanyası!

Türkiye’de son dönemde kurda meydana gelen artış ve koronavirüs salgını vatandaşların maddi sorunlar yaşamasına neden oluyor. Maddi zorluk çeken vatandaşlar uygun kredi paketleri ile bu ihtiyaçlarını karşılamak istiyor.

Hayat pahalılığı artık her alanda kendisini hissettirmeye başladı. Salgın sürecinde pek çok kişi gelir kaybına uğradığı için maddi durumunu düzeltme konusunda zorluk yaşıyor. Özellikle okullarda yüz yüze eğitimin başlaması ve üst üste gelen zamlar vatandaşların nakit ihtiyacı duymasına neden oluyor. Acil nakit ihtiyaçlarının karşılanması için Enpara, uygun faizli kredi desteği sağlıyor. Vatandaşlar bu kredi paketi ile birlikte hem ihtiyaçlarını karşılıyor hem de rahat bir nefes almış oluyor. Kredi hakkındaki detaylar şu şekilde…

lllg.jpg

Enpara’dan 50 Bin TL Limitli Kredi

Kredi paketinde en dikkat çeken detayların başında faiz oranı geliyor. 50 bin TL’ye kadar limiti bulunan kredinin faiz oranı yüzde 1.63 olarak belirlenmiş. Paketin vade süresi ise 36 ay.

Geri ödemesi eşit taksitler halinde yapılmakta. Kredi paketinde komisyon, masraf veya ücret bulunmaması, tüketici açısından son derece önem taşıyor. Zira farklı isimler adı altında alınan ücretler tüketicinin daha fazla ödeme yapmasına neden oluyor.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Enpara, herhangi bir fiziksel şubeye sahip olmadığı için başvuru işlemlerinin tamamı online olarak gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda, Enpara İnternet Şubesi ve Enpara Mobil Bankacılık uygulaması üzerinden başvuru işlemleri gerçekleştirilebilmektedir. Belge, kefil veya teminat göstermeden başvuru işlemleri yapılmaktadır.

Kredi başvurusunun olumlu sonuçlanmasında en büyük etken kişinin geçmişteki kredilerini/kredi kartı borçlarını ödeme performansıdır. Bunun yanı sıra sabit bir gelir bulunması ve Enpara’da birikim sahibi olunması başvurunun olumlu sonuçlanmasına katkı sağlayacak parametreler.

Enpara, kredi başvurularını en geç 8 saat içerisinde değerlendirip sonucunu başvuru sahibine bildirmektedir, bu süre kişiden kişiye değişmekte ve kimi başvuru işlemleri birkaç dakikada dahi sonuçlanabilmektedir.

lguki.jpg

Geri Ödeme Planı

Kredi kullanımı durumunda oluşacak geri ödeme planı şu şekilde…

36 ay vade süresi ile 50.000 TL kredi kullanılması durumunda aylık faiz oranı yüzde 1.63, aylık taksit tutarı 1.947 TL olacaktır. Geri ödenmesi gereken toplam tutar ise 70.121,16 TL olacaktır.

Başvuru İçin Tıklayınız.