Emekliye Promosyon Müjdesi Geldi! Bunu Yapan Herkese Para Yatacak

Emekliye Promosyon Müjdesi Geldi! Bunu Yapan Herkese Para Yatacak

Binlerce emekliye ilaç gibi gelecek açıklama Kuveyt Türk Bankası'ndan geldi. Başvuru şartlarını yerine getiren emekli vatandaşların hesabına kısa sürede 1.000 TL'ye kadar promosyon adı altında para yatacağı açıklandı.

Emekli vatandaşların yüzünü güldüren haber Kuveyt Türk Bankası'nın internet sitesinden yayınlandı. Başvuru şartlarının detaylıca yer aldığı haberin tamamı sitede yer alıyordu.

1.000 TL'ye Kadar Ödeme Yapılacak

Kuveyt Türk Bankası'nın yaptığı duyuruda yer aldığına göre emekli aylığını Kuveyt Türk Bankası'ndan alan emekli vatandaşlara 1.000 TL'ye kadar geri ödemesiz promosyon parası verileceği ifade edildi. Emekli aylığı 2.500 TL ve üstünde olan emekli vatandaşlara nakit olarak 1.000 TL ödenecektir. Diğer emekli maaş aralıklarının da promosyon ücretlerinin yer aldığı haber binlerce emekli vatandaşı mutlu etti.

Emekli aylığını SGK Kurumlarına bağlı olan; Emekli Sandığı, BAĞ-KUR ve SGK' dan alan vatandaşları kapsayan promosyon ödemesinin detayları da haberde açıklandı. Emekli aylığı 1.500 TL'nin altında olan emekli vatandaşlara 750 TL nakit promosyon tutarı hesaplarına yatırılacaktır.

Emekli aylığı 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olan emekli vatandaşlara ise yapılacak olan ödeme tutarının 875 TL olduğu ve banka hesaplarına yatırılacağı açıklandı.

Başvuru İçin Şartlar Çok Kolay

Kuveyt Türk Bankası'nın promosyon parasından faydalanmak isteyen emeklilerin yapması gerekenler ise oldukça basittir. Emekli vatandaşların 3 yıllık taahhüdü ile bankadan emekli aylığını almaya söz vermesi promosyon parası için başvuru yapmaya yetecektir. Yeni emekli olmuş ya da başka bankadan Kuveyt Türk Bankası'na yeni geçen vatandaşlar ise 1 aylık emekli parasını aldıktan sonra promosyon için başvuru yapabileceklerdir.

Bankanın mevcut müşterileri ise istediği zaman promosyon parası almak için başvuru yapabileceklerdir. Başvuru yapıldıktan sonra 3 iş günü içerisinde hesaplara promosyon ücreti yatırılacağı banka tarafından açıklandı. Vatandaşlar bankanın şubelerine gelerek işlemlerini rahatlıkla yapabilirler.

Promosyonlar ile ilgili olarak birçok bankanın müşterilere yoğun bir şekilde kampanya düzenlediği görülüyor. Böylece vatandaşlar bankalara maaşlarını taşımak suretiyle ciddi oranda kampanyalardan istifade edebiliyor. Yüksek miktarlarda verilmekte olan promosyonlar ile birlikte ihtiyaçlar daha net bir şekilde kapatılabiliyor. Bu durum da doğal olarak vatandaşların memnuniyetiyle sonuçlanıyor.