Burganbank Sonunda Kendisini Buldu! 66 Bin TL Kredi İçin Kredi Sicil Notu Şartı Kalktı!

Burganbank Sonunda Kendisini Buldu! 66 Bin TL Kredi İçin Kredi Sicil Notu Şartı Kalktı!

Burgan Bank müşterilerine sonra da kendini hatırlatmayı bildi. 66 bin TL'ye kadar yüksek bir krediyi Kredi sicil notu şartı bulunmadan tüm müşterilerine sunacak.

Böylece müşterilerin bir kısmı veya farklı bir özelliği olan müşteriler değil tüm vatandaşlar bu krediyi istedikleri gibi kullanabilecekler. Kredi vade oranları ise 36 aya varan seçeneklerle ayrıca faizler ise 1.25 e varan indirimli bir pozisyonda müşterilere sunulacak.

Uzun süreden beri Burgan Bank müşterileri bankalarının kendilerine özel bir kredi vermediği ile ilgili çeşitli şikayetlerde bulunuyordu. Banka yetkilileri bu sıkıntıları ve şikayetleri dikkate alarak kaliteli bir kredi vermeye karar verdiler. Verilen karar doğrultusunda ihtiyaçların genel ortalaması olarak 66 bin TL olduğu tespit edildi ve bu tespit neticesinde de tüm vatandaşlara 36 aya varan vade seçenekleri ile birlikte 66.000 TL gibi önemli bir miktar verilecek.

Kampanya koşulları

9000 TL ye kadar alacağınız kredilerde 0.99 faiz oranı vatandaşlardan talep edilmektedir. Ayrıca 24 aya varan vade seçenekleri ile birlikte kredinizi ödemeniz için olanak sağlanmaktadır. Hayat sigortası ve kredi masrafı direkt olarak alacağınız miktar içerisinden kesilmektedir.

18 bin TL ye kadar alacağınız kredilerde 1,20 faiz oranı vatandaşlardan talep edilmektedir. Ayrıca 36 aya varan vade seçenekleri ile birlikte kredinizi ödemeniz için olanak sağlanmaktadır. Hayat sigortası ve kredi masrafı direkt olarak alacağınız miktar içerisinden kesilmektedir.

36 Bin TL ye kadar alacağınız kredilerde 1,30 faiz oranı vatandaşlardan talep edilmektedir. Ayrıca 20 aya varan vade seçenekleri ile birlikte kredinizi ödemeniz için olanak sağlanmaktadır. Hayat sigortası ve kredi masrafı direkt olarak alacağınız miktar içerisinden kesilmektedir.

2560571-810x458.jpg

47 Bin TL ye kadar alacağınız kredilerde 1,40 faiz oranı vatandaşlardan talep edilmektedir. Ayrıca 48 aya varan vade seçenekleri ile birlikte kredinizi ödemeniz için olanak sağlanmaktadır. Hayat sigortası ve kredi masrafı direkt olarak alacağınız miktar içerisinden kesilmektedir.

66 Bin TL ye kadar alacağınız kredilerde 1,50 faiz oranı vatandaşlardan talep edilmektedir. Ayrıca 36 aya varan vade seçenekleri ile birlikte kredinizi ödemeniz için olanak sağlanmaktadır. Hayat sigortası ve kredi masrafı direkt olarak alacağınız miktar içerisinden kesilmektedir.