Bu bankalardan kredi borcu olanlar, nakit veya kredi kartı borcu olanlar dikkat!

Bu bankalardan kredi borcu olanlar, nakit veya kredi kartı borcu olanlar dikkat!

Bankalar bünyesinde borç kapatma kredilerinde faiz oranları farklılıklar gösterse de birkaç bankam özellikle vatandaşlara düşük faizli kredi seçenekleri sunmakta. Borç transferi ise kredi borçlarınızı tek bir çatı altında yani sadece bir bankaya toplamaya yarayan bir yoldur. Farklı bankalara borcu oluşmuş vatandaşların ya da vadesi dolmuş olan borçların kapatılması için vatandaşlar kapatma kredisi ne başvurmaktalar. Uygun faiz seçenekleri ile beraber diğer bankalara olan borçları tek bir çatı altında toplanacağı ve uygun faiz ile vade seçenekleri ile geri ödeneceğine yer verilmiş durumda.

Farklı bankalardan kullanmış olduğunuz ihtiyaç kredisi borçlarınız ya da oluşturulduğunu kredi kartı borçlarınızı birikti ise ve hem ödeme yapma konusunda hem de takip konusunda zorluk yaşıyorsanız bit banka ile anlaşma oluşturarak borç sırasıyla seçeneğini değerlendirme imkanınız mevcuttur. Borç transferi ise ihtiyaç kredisi dahilinde oluşmuş olan borçları tek bir bankada toplama işlemi yapan bir sistemdir. Borç transferi oluşturan bankaların farklı koşulları yer almaktan Bu nedenle borç transferi işleminden yararlanmak istiyorsanız banka ile bizzat iletişim haline geçerek durumunuzu belirtmeniz ve borç kredisi transferinden yararlanmanızı talep etmeniz gerekmektedir.

EFT başvurusu dahilinde şansınız yükseltebilirsiniz

Borç transferi talebiniz doğrultusunda bankalar alacak olduğunuz Kredi ile beraber gerçekten bu krediyi ödeyip ödeyemeyeceğini sizden emin olmak isterler. Bu yüzden başvuru sırasında ikna edici bir tavır içerisinde olmanız son derece önemli hususlar arasında yer almaktadır. Başvurunuzu oluştururken gelir belgenizin yanı sıra evdeki yaşadığınız kişilerinde gelir belgelerini belirtmeniz de yarar vardır. Bununla beraber varsa kapılarınızı da bu süreçte belirtmeniz sizlere fayda sunacaktır. Bazı belirli bankalar diğer bankalara oluşan ödemeleri bizzat kendileri EFT aracılığıyla yaparlar. Bu yöntemi kendiniz teklif ederek bankanın oluşturduğunuz talebi olumlu şekilde değerlendirilmesine de yardımcı olursunuz.

Ayrıca aylık kredi taksiti ödemelerinizde gelir belgenizin %50 sini geçmiyorsa bu yönteme gerek kalmadan kendiniz diye yeni bir kredi başvurusu yapıp bütün borçlarınızı ödeme imkanına da sahipsiniz. Bunun yanı sıra borcunu ödemekte zorluk yaşayanların başvuru yapacağı bir diğer yöntem ise yapılandırma yöntemi olmaktadır. Bu olanakları değerlendirme şansınız yoksa yeni kredi alamıyorsanız yapılandırma yöntemlerinden de faydalanma imkânına sahipsiniz.