Bonus Kart Kullananlara 60 TL Akaryakıt İndirimi Duyurusu Yapıldı!

Bonus Kart Kullananlara 60 TL Akaryakıt İndirimi Duyurusu Yapıldı!

Son zamanlardaki akaryakıt fiyatlarındaki artış vatandaşın belli bükmüş durumda. Bu sebeple de bazı bankalar ve sunmuş oldukları kampanyalarda buna göre şekillenmiş bulunuyor.

Garanti Bankası tarafından yapılmış olan kampanya çerçevesinde kullanımlara bağlı olarak 60 TL'ye kadar akaryakıt indirim söz konusu olacak. Böylece vatandaşlar pompaya yansımış olan yüksek maliyeti bir nebze olsun aşağı çekebilecek. Vatandaşlar kampanyanın açıklaması ile birlikte oldukça büyük bir ilgi gösterdikleri Garanti Bankası'na derhal ile ilgili kampanyanın sürekli olması ve böylelikle akaryakıt fiyatlarındaki yükselişten bir nebze olsun kurulma fırsatını bulunmasını istiyorlar. Ayrıca diğer banka müşterileri de benzer kampanyalar yapılması gerektiğini belirtiyorlar. Yakın zaman içerisinde ne şekilde kampanyalar olacağı merak konusu

Akaryakıt son günlerde artışla gündemden düşmeyen konular arasında yer alıyor. Vatandaşı üzen peş peşe zam haberlerinin ardından, bankalar müşterileri için arka arkaya kampanyalar yapmaya devam ediyor. Yapılan kampanyalar vatandaşın yüzünü az da olsa güldürüyor.

Bankalar yapılan akaryakıt alışverişleri yanında birçok indirim sunmaya başladı. Son olarak TEB Bankası kendi resmi sitesinden bir açıklama yaptı. 16 Kasım ve 31 Aralık arasında Bonus kartı olan vatandaşların Total İstasyonlardan bir defa da 125 TL ve üzeri yakıt alışverişleri için 40 TL indirim yapılacağı haberini verdi. İndirim benzin, motorin ve LPG için geçerli olacak. Bu kampanyadan yararlanmak için, mutlaka Bonus üyesi olmak gerekiyor. Ayrıca belirlenen istasyonlar dışında yapılan harcamalarda kampanya geçerli olmayacak.

İşte Kampanya Detayları!

Akaryakıt 49 TL indim kampanyasından yararlanmak için 16 Kasım ile 31 Aralık arasında 125 TL ve üzeri yakıt alışverişi yapmak gerekiyor. İndirim Bonus karta tanımlanacak ve Nisan 2022 tarihine kadar da geçeli olacak. Kampanyayı duyan pek çok vatandaş katılım sağladı. Ayrı günlerde ya da tek seferden alışveriş yapılması fark etmiyor.

125 TL limiti geçmesi yeterli olacak. Kampanya tüm akaryakıt ve oto gaz alımı için geçerli olacak. Kampanya başlaması ile birlikte vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi gördü. 31 Aralık tarihine kadar da daha çok kişinin talep etmesi bekleniyor.