Beklenen Açıklama Geldi! Emekli Vatandaşlara Karşılıksız 749 TL

Beklenen Açıklama Geldi! Emekli Vatandaşlara Karşılıksız 749 TL

Emekli vatandaşlar devam eden ve önüne geçilmeyen enflasyon ile birlikte maaşlarını eridiklerini her zeminde dile getiriyorlar.

Bu sebeple durumun da farkında olan devlet emekliler ile ilgili bir takım çalışmaları yürütmeye devam ediyor. Yapılan açıklamayla birlikte karşılıksız ve herkese verilecek şekilde 750 T gibi önemli bir miktarı vatandaşlara sunmaya vesile olunacak. Yapılan anlaşmalar çerçevesinde emeklilerin almış oldukları ve ir süreden bu yana bankalar tarafından verilmekte olan promosyon ödemeleri ile ilgili yeni açıklamalar yapıldı. Böylece uzun bir zamandan bu yana beklenti içerisinde oldukları bir konu ile ilgili netlik oluştu. Bankalar ile emekli vatandaşlar arasında zaman zaman krize sebep olan bir konu daha çözümlendi.

Emekli vatandaşların kararsız kaldığı konuların başında gelen maaş alacakları banka seçimi konusu, bankaların yaptığı promosyonlarla netleşmeye başlıyor. Emekli vatandaşları müşteri portföyüne katmak isteyen bankalar peş peşe kampanyalarını duyurmaya başladı. Bu bankalardan birisi olan Halk Bankası, emekli maaşını taşıyan vatandaşlara 750 TL'ye ulaşan geri ödemesiz promosyon vereceğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, 1500 TL ve altında maaş alan emekliler 500 TL, 1500 TL - 2000 TL arası maaş alan emekliler 625 TL, 2500 TL ve üzerinde maaş alan emekli vatandaşlara ise 750 TL karşılıksız nakit ödeme yapılacağı belirtildi. Bu açıklamaya göre maaşını Halk Bankasına taşıyan emekli vatandaşlar, ilk maaşlarını almalarının ardından promosyon ödemesi alamaya hak kazanacak.

Geri Ödemesiz Promosyondan Kimler Faydalanabilecek?

Maaşlarını Halk Bankasına taşıyan tüm emekli vatandaşlar, bu promosyondan yararlanabilecek. Maaşlarını Halk Bankasına taşıyan emekli vatandaşlar 3 yıl boyunca maaşlarını bu bankadan alacaklarına dair sözleşme imzalayarak promosyondan yaralanabilecekler. Emekli maaşlarını Halk Bankasına taşıyan vatandaşlar, ilk maaşlarının bankaya yatmasından sonra promosyon ödemesi almaya hak kazanabilecek.

Halk Bankası başvuru yapan tüm emekli vatandaşlara 750 TL tutarında geri ödemesiz promosyon ödemesi gerçekleştirecek. Emekli vatandaşlar başvurularını tüm Halk Bank şubelerinden ve Halk Bank Bank24 ATM'lerinden yapabilecekler. Şubelere gidemeyen vatandaşlar telefon iletişim hattından ve Halk Bank İnternet şubelerinden başvuru yapabilecek.