Bayramda Kredi Bekleyenler Karlı Çıkacak! 0,99 Faizli Krediler

Bayramda Kredi Bekleyenler Karlı Çıkacak! 0,99 Faizli Krediler

Kurban Bayramı’nın gelmesi ile birlikte bayrama özel kredi imkanları ile faiz oranlarında da ciddi bir şekilde azalma görüldü. Sizler için bayrama özel düzenlenen kampanyaların listesini oluşturduk.

Düşük faiz oranları ile kredi imkanlarından yararlanmak için listemize mutlaka göz atın. Bayram kredilerinin vatandaşlar için olan yanı faiz oranlarının normal zamandan daha düşük olmasıdır. Bazı bankalar sırf müşteri kazanabilmek için faiz rakamlarını düşük gösterse de yaptıkları kesintiler ile masrafları aşağı yukarı faiz oranına eşit olmaktadır.

Borcunu kapatmak isteyen vatandaşlar, kredi çekmek için bankaların yolunu tutuyor. En çok talep edilen ihtiyaç kredisinde, Kurban Bayramı’na özel rakamlar verildi. İşte bankaların bayrama özel hazırladığı kredi kampanyaları.

Normal bireysel gereksinim kredilerinden ve araç kredilerinden değişik olarak, az masraflı ve kısa ödeme süreli kredi çeşitlerinden biri bayram kredisidir. Bankaların hem müşteri kapmak hem de az masraflı olarak eski müşterilerine ödeme rahatlığı sağlamak amacı ile yaptıkları bayram kredisi kampanyaları, Ramazan ve Kurban Bayramı’na özel hazırlanmıştır.

Bayrama Özel Kredi Faizleri

Kurban Bayramı bereketi ile geldi. Kredi faizlerinde Kurban Bayramı’na özel kampanya hazırlandı. Acil nakde ihtiyacı olan, borcunu ödemek isteyen yüzlerce kişi gereksinim kredisi alırken, bayrama özel hazırlanan kredi oranlarından da yararlanabilir. Gereksinim kredilerine baktığımız da en düşük gereksinim kredi faiz oranı % 1.35 dir.

Bu orana göre mesela 50 bin lira kredi alan vatandaş 36 ay vadeli ödemeyi seçtiği zaman aylık 1843 lira ödeme sağlaması gerekmektedir. Sizler için 50 bin lira gereksinim kredisine bayram için hazırlanan kredi faiz yüzdeleri mi listeledik.

İşte 1 senelik 50 bin lira ödeme tablosu

Halkbank

Kredi Faiz oranı (%): 1,67 Aylık ödenecek tutar (TL): 4.729 TL Toplam ödenecek tutar (TL): 57 bin 12 TL

Fibabanka

Kredi Faiz oranı (%): 1,85 Aylık ödenecek tutar (TL): 4.792 TL Toplam ödenecek tutar (TL): 57 bin 767 TL Faizi (%): 1,39 Aylık ödenecek tutar (TL): 4.632 TL Toplam ödenecek tutar (TL): 55 bin 847 TL

Akbank

Kredi Faiz oranı(%): 1,82 Aylık ödenecek tutar (TL): 4.781 TL Toplam ödenecek tutar (TL): 57 bin 654 TL