Asgari ücretli çalışan milyonların hesabına trink yatacak! TCKN ile 30 bin TL nakit başvurusu başladı

Asgari ücretli çalışan milyonların hesabına trink yatacak! TCKN ile 30 bin TL nakit başvurusu başladı

Asgari ücretli çalışan milyonların hesabına trink yatacak! TCKN ile 30 bin TL nakit başvurusu başladı

Halkbank tarafından yapılan açıklamada asgari ücretle çalışan ve nakite ihtiyacı olan vatandaşlara 30 bin TL ödeme yapılacağı belirtildi.

Halkbank tarafından yapılan son dakika açıklamasında başvuran asgari ücretli vatandaşlara 30 bin TL sağlanacağı ifade edildi. Bankalar Mayıs ayında da kampanyaları ile vatandaşlara kolaylık sağlamaya çalışırken Halkbank'tan dikkat çeken bir duyuru geldi. Halkbank tarafından yapılan açıklamada asgari ücretle çalışan ve nakite ihtiyacı olan vatandaşlara 30 bin TL ödeme yapılacağı belirtildi.

Temmuz ayı yaklaşırken Türkiye gündeminde en çok konuşulan konulardan birisi de asgari ücret zammı olurken Temmuz ayında asgari ücrete zam gelip gelmeyeceği tartışılmaya devam ediliyor.

Yüksek enflasyon nedeniyle cebindeki parası her geçen gün daha da eriyen asgari ücretliler ne yapacağını düşünüyor. Özellikle de nakit paraya ihtiyacı olan asgari ücretlileri yakından ilgilendiren açıklama Halkbank tarafından geldi.

Asgari ücret gelen son zammın ardından 17 bin TL'ye yükselmişti. Asgari ücretin yükselmesinin ardından yüksek enflasyon vatandaşların cebindeki paranın her geçen gün erimesine neden olurken asgari ücret alanlara güzel haber Halkbank'tan geldi.

Halkbank son dakika açıklamasında asgari ücret alan vatandaşlara ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacağını belirtti.

Halkbank ihtiyaç kredisi kampanyası çerçevesinde asgari ücretliler 36 aya kadar vade ile kredi kullanabiliyorlar. Ancak 36 aya kadar vade sadece 50.000 TL'ye kadar olan ihtiyaç kredilerinde geçerli olurken limitin aşılması durumunda ihtiyaç kredisi azami vade sürelerinde değişiklik oluyor. 50.000 TL ile 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri 24 aya kadar vade ile kullanılabiliyor. 100.000 TL'nin üzerindeki ihtiyaç kredileri ise 12 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

36 ay vadeli 30.000 TL ihtiyaç kredisi çekilmesi durumunda bankaya aylık 2.323 TL kredi taksiti ödeniyor. Bu kullanılan 30.000 TL ihtiyaç kredisi için Halkbank'a müşteriler 3 yıl boyunca toplamda 83 Bin TL geri ödeme yapıyorlar.