Akbank’tan Kaçırılmayacak Fırsat! Faizsiz Kredi!

Akbank’tan Kaçırılmayacak Fırsat! Faizsiz Kredi!

Vatandaşlar acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına düşük faizli kredi arayışı içindeler. Türkiye’nin en köklü bankalarından olan Akbank, flaş bir kampanyaya imza attı. Banka faizsiz kredi desteği verecek.

Bankalar vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılamak farklı faiz oranları üzerinden kredi paketlerini hayata geçirmeye devam ediyor. Ancak bazı bankaların yüksek faiz oranları üzerinden kredi vermesi vatandaşların ihtiyaçlarını giderememesine neden oluyor. Bu kapsamda Akbank, harekete geçti ve faizsiz kredi desteği başlattı. Bu kampanya sayesinde Akbank’ın yeni müşterisi olanlar faizsiz kredi kullanabilecek.

bdfbds.jpg

Kredi Paketinin Detayları

Akbank, müşterisi sayısını artırmak ve müşterilerinin maddi problemlerini gidermek için 5.000 TL limitli, faizsiz kredi desteği sunmaktadır.

Bu uygulamadan yalnızca Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbank müşterisi olanlar yararlanabilmektedir. Akbank, müşterisi olduktan sonra en geç 5 gün içinde krediye başvurunun yapılması gerekmektedir. Aksi taktirde başvuru hakkı kaybedilmektedir.

Başvuru işlemi;

Başlangıç Ürünleri> İhtiyaç Kredisi, bölümü üzerinden gerçekleştirilebilmektedir.

Bankanın başvuru sahibinde en çok dikkat ettiği noktaların başında kredi puanı gelmektedir. Başvuru sahibinin kredi puanı yüksekse, kredi paketini sorunsuz bir şekilde kullanabilmektedir. Ancak başvuru sahibinin kredi puanı düşük ise kredi kullanması pek mümkün değildir.

Geri Ödeme Planı

Son dönemde maddi ihtiyaçların artması ile birlikte zorluk yaşamaya başlayan vatandaşlar bu kredi paketi ile bir nebze de olsa rahat nefes alabilecek. Akbank’ın duyurmuş olduğu 5.000 TL’lik kredi paketinin vade süresi en fazla 12 aydır.

vxvs.jpg

5.000 TL’lik kredi paketi faizsiz şekilde sunulmakta ve 12 ay vade süresi bulunmaktadır. Kredi paketinin aylık taksit tutarı 416,67 TL’dir. Taksit miktarının düşük olması ile de vatandaşlar geri ödemelerini rahat bir şekilde gerçekleştirebilmektedir.