Akbank'tan 68.000 TL 0.68 Faiz Oranı ile Herkese Verilecek

Akbank'tan 68.000 TL 0.68 Faiz Oranı ile Herkese Verilecek

Son dakika haberi... Akbank son zamanların en büyük kampanyalarından bir tanesini uygulamaya soktu.

Yapılmış olan çalışmalar kapsamında 68 Bin TL'ye gibi oldukça önemli bir rakamı 0.68 faiz oranıyla tüm vatandaşlara vereceğini duyuran Akbank vatandaşlar nazarında oldukça büyük bir memnuniyet oluşturdu. Akbank'ın son zamanlarda neredeyse her gün farklı bir kampanya ile vatandaşların karşısına çıktığı biliniyor. Bu kampanya kapsamında 68000 TL'yi aynı zamanda 48 ay vade ile sunulacak olması da vatandaşların oldukça büyük memnuniyetine sebep oldu. Vatandaşlar 50.000 TL üzeri kredilerinin 24 aya düşmesinden sonra oldukça büyük bir üzüntü yaşamalarının akabinde Akbank tarafından son bir hamle olarak verilecek olan 68000 TL'lik kredinin 0.68 faiz oranıyla aynı zamanda 48 ay taksitle verilecek olması oldukça büyük bir sevinç yarattı.

Akbank'tan Kredi Show

Akbank tarafından verilen krediler genel olarak piyasa koşullarının oldukça altında ve vatandaş lehinde olan kredilerdir. Bu kredilerin bir tanesi de 68 Bin TL limitli bir şekilde verilecek olan 0.68 faiz oranında sunulmuş olan kredidir. Kredinin yüksek miktarda düşük faiz olmasının yanı sıra vade sayısını da son derece yüksek olması oldukça büyük bir sevinç yarattı. 48 ay vadeli bir şekilde 68000 TL'yi 0.68 faiz oranıyla almak isteyen vatandaşlar bankada kuyruk oluşturdu.

Vatandaşların bir kısmı Kredinin detayları ile ilgili bilgi almak isterken direkt olarak müşteri hizmetlerinin telefon numarası üzerinden ulaşmaya çalıştılar. Bunun yanı sıra internet sitesi üzerinden açıklama aramakta olan vatandaşlar ise 68 bin TL'lik kredi ile ilgili herhangi bir bilgi bulamamanın sıkıntısını yaşadıklarını dile getirdiler. Kredinin daha yeni bir şekilde sunulmuş olması ve kampanyanın yeni olarak duyulacak olmasından dolayı kredi ile ilgili detaylı bir bilgi şu an için internet sitesi üzerinde bulunmuyor.

Kimler krediden faydalanabilir

Son 10 sene içerisinde verilmiş olan kredileri değerlendirildiğinde Akbank tarafından verilmiş olan 68 bin TL'lik krediye emsal olarak gösterilebilecek bir kredi bulunmuyor. 48 ay vadeli olması ve 0.68 faizli bir şekilde bulunmasından dolayı ihtiyacı olan olmayan herkes tarafından bu kredi alınmak isteniyor. Fakat bu kredi bilindiği üzere Türkiye'deki kredi koşulları gereğince herkese verilmemektedir. Krediyi 18 yaşını tamamlamış vatandaşlara verilmektedir. Aynı zamanda sigortalı olarak bir işte çalışma şartı aranmaktadır. Daha önceki çekmiş olduğu kredilerde Akbank veya diğer bankalar üzerinden herhangi bir sorun yaşamış vatandaşlara da bu kredi verilmeyecek. Kredinin genel şartları Genel Müdürlük tarafından belirlensede teferruatlı olarak araştırma şubeler tarafından yapılmaktadır. Bu sebeple herhangi bir bahane göstermeksizin şubeler tarafından kredi iptali yapılabilir. Bu sebeple yapılan başvurular neticesinde olumsuz olması halinde bankaya itiraz söz konusu olmayacaktır.

foto-1520656799.jpg

Başvuru nasıl yaparım

Kredi almak isteyen vatandaşlar direkt olarak Akbank şubelerinden bir tanesine giderek krediye başvuru gerçekleştirebilirler. Akbank şubelerinden bir tanesine giderek krediye başvurmanın yanı sıra birçok farklı yöntem krediye başvuru ile ilgili bulunmaktadır. İnternet sitesi üzerinden gerekli bilgilerin doldurulması suretiyle krediye başvurmak da mümkündür. Bunun yanı sıra internet bankacılığı kullanmakta olan Akbank müşterileri direkt olarak krediye başvuru sağlayabileceklerdir. Tüm bunların yanı sıra mobil bankacılık kullanmakta olan Akbank müşteri de mobil bankacılık işlemleri ile birlikte kredilerini kullanabilirler. Krediye başvuru yapılmasından kısa bir süre sonra banka tarafınıza bir sms gönderecektir ve kredi alıp alamayacağınız ile ilgili bir bilgilendirme yapacaktır. Burada olumlu olarak cevap alan vatandaşlar şubelere giderek kredilerin kullanabilirler. Olumsuz cevap gelen vatandaşlar ise şartlarını düzeltmek kaydıyla belirli bir süre sonra kredi ile başvuru sağlayabilirler.