3 ay boyunca geri ödemesiz 3 sene vadeli Kredi imkanı bankalar tarafından veriliyor!

3 ay boyunca geri ödemesiz 3 sene vadeli Kredi imkanı bankalar tarafından veriliyor!

50.000 TL değerinde Kredi imkânına atmlerden hemen çekebilirsiniz. Bankaların normalleşme sürecine geçilmesi ile beraber ideal olarak vermiş olduğu faiz oranları tekrardan güncelleşti. Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar diğer bir yandan da kredi faizlerinin ne oranda değişikliğe uğradığını araştırmakta. Vatandaşlar herhangi bir teminat göstermeden gelir durumları ve daha önceki bankalarla çalışmış oldu zamanlarda baz alınarak bu krediden yararlanma fırsatını da sağlıyorlar.

Normalleşme sürecine girmiş olduğumuz Bu dönemlerde alınmış olan düşük faizli kredilerin sona ermesinden sonra ise en güncel faiz oranları vatandaşlar tarafından merak edilmekte. Bu şekilde verilen kredi türleri ise bireysel kredi türleri alanına girmekte. Yani kişinin ticari alandaki işlerin dışında kalan diğer gereksinimlerini karşılamak için verilen kredidir. Ihtiyaç kredileri diğer kredilere nazaran daha düşük faizli şekilde verilmekte ve vadesi daha kısadır. Bu tip kredilerden yararlanmak için ise banka şubelerine gitmeye gerek kalmadan internet bankacılığı ya da telefon ile de başvuru yaparak kredi alma şansına sahiptirler.

İhtiyaç kredisi nedir ve nasıl alınır

Öncelikle başvuru yapacak vatandaşın aylık olarak düzenli bilgilere sahip olması gerekmektedir. Buna ek olarak gelirin yeterli gelmesi halinde ise çekilecek olan krediye göre de değişiklik gösterebilecek bir durumdur. Örnek verecek olursak Aylık 1000 TL’lik taksitli bir krediden faydalanmak istiyorsanız aylık olarak gelirinizin ise 2000 TL ya da üzerinde olması şarttır. Daha fazla kredi den yararlanmak istiyorsanız ise ona göre de gelirinizin daha yüksek olması gerekmektedir.

İhtiyaç kredisi nedir

İhtiyaç kredisi vatandaşların kullanması için ve genel anlamda ihtiyaçlarına gidilebilmesi adına bankalar tarafından verilen bir kredidir. Vatandaşlar bu krediye başvuracakları esnada herhangi bir teminat göstermezler ve gelir durumları bununla beraber daha önceki zamanlarda bankalarla olan ilişkileri de baz alınarak bu krediden faydalanmaya imkânına sahip olurlar. Verilecek olan ihtiyaç kredisinin ise vadesi 48 ay olarak belirlenmiştir.

İhtiyaç kredisinden faydalanmak için gerekli olan şartlar

İhtiyaç kredisinden yararlanmak için bankaların belirtmiş olduğu şartları yerine getirmek gerekmektedir ve bankaların belirttiği şartlar ise şu şekilde sıralanmıştır;

Krediye başvuru yapacak vatandaşın 18 yaşını doldurmuş olması

Aylık olarak belirli ve sabit bir gelirinin olması

Bankalar tarafından araştırıldığı anda sonucunun olumlu çıkması

Kullanacak olduğunuz kredinin kredi taksitleri evinize giren toplam gelir miktardan yarısının üzerinde olması.