10.000 TL Hızlı Kredi Veren Bankalar Başvuru Şartlarını Açıkladı..

10.000 TL Hızlı Kredi Veren Bankalar Başvuru Şartlarını Açıkladı..

10.000 Tl hızlı kredi veren bankalar ve bu bankaların başvuru şartlarını detayımızda öğrenebilirsiniz ve başvurunuzu yapabilirsiniz.

10.000 TL Hızlı Kredi Veren Bankalar ve Bu Bankaların kredi başvuru şartları nelerdir sizlere yazımızda bahsedeceğiz. İhtiyacı olanlar 10.000 TL kredi başvurusu yapabilecek, kredi başvurusunun nasıl yapıldığını ve hangi bankalardan hızlı kredi alacağınızı yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz.

Kredi alacak olan müşteriler, bankaların kredi kampanyalarını araştırmaktadırlar. Her bankanın kendine özel kredi kampanyası vardır. Bazı bankalar hızlı kredi kampanyası yaparken, bazı bankalar gelir belgesiz kredi kampanyası yapmaktadır. Sizlere yazımızda hem hızlı hem de gelir belgesi vermeden kredi alacağınız bankalar hakkında bilgiler vereceğiz. Bankaların yaptıkları son kampanya olan 12.000 TL kredi için, nasıl işlem yapabilirsiniz, bunun bilgilerini vereceğiz. İşte detaylar…

10.000 TL Hızlı Kredi Almak İçin Şartlar Nedir?

10.000 TL hızlı kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, banka politikalarına uygun müşteri grubunda olmanız gerekmektedir. Kredi başvurusu yaptığınızda, şartlara uygun olan kişiler hemen onay alabilirler. Bunun için kredi skorunuzun en az 1200 ve üzerinde olması gerekiyor. Özellikle hızlı kredi alacak olan kişilerin, bu skor üzerinde de kredi notunun olması gerektiğini söyleyebiliriz. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler, bankalardan icralık bir durumu olduysa, bu borç kapanmadan kredi alamazlar. Şartlara uygunsanız, aşağıdaki bankalardan kredi başvurusu yapabilirsiniz.

QNB Finansbank 10.000 TL Hızlı Kredi Başvurusu

QNB Finansbank, hızlı kredi başvurusu yaptığı gibi ayrıca hızlı onay ve kullandırım da yapmaktadır. Sizlerde eğer QNB Finansbank üzerinden işlem yapıyorsanız, anında kredi kullanacağınız bir bankayı seçmişsiniz demektir. Kredi başvurusu için TC kimlik numaranızı 5030’a mesaj atabilir, internet sitesi üzerinden kredi başvuru formunu doldurabilir, bankanın müşteri hizmetleri numarasını arayabilir veya en yakın banka şubesine kimliğinizle gidebilirsiniz. Kredi başvurusu onaylandıktan sonra bankalardan sadece kimlikle kredinizi kullanacaksınız. 12000 TL kredi aldığınızda 60 ay vadeye kadar kredinizi kullanabilirsiniz.

Garanti BBVA 10.000 TL Hızlı Kredi Başvurusu

Garanti BBVA, 10.000 TL kredi başvurusu yaptığınızda aynı gün içinde onay verip, kredinizi kullandırmaktadır. Sizlerde eğer bu bankadan kredi başvurusu yapacaksanız, banka şartlarına uygun olmanız durumunda hemen kredinizi kullanabilir, onaylanan kredinizi 60 ay vadeye kadar bölerek, taksitlendirebilirsiniz. Garanti BBVA şubelerinden veya internet sitesi üzerinden başvuru yapılmaktadır. Banka hesabı olan kişiler, internet bankacılığı üzerinden de kredi kullanabilirler.

Akbank 10.000 TL Hızlı Kredi Başvurusu

Akbank üzerinden de 10.000 TL hızlı kredi başvurusu yapabilirsiniz. 10.000 TL kredi için, Akbank Direkt uygulamasını kullanırsanız, başvuru ve kredi kullanmak için şubelere gitmezsiniz. Banka müşterisi olan kişiler, internet bankacılığı şifresi alarak hemen bu krediyi kullanabilirler. Kredi başvurusu yaptığınızda banka hemen size onay verecek ve sizin kabul etmeniz durumunda paranız hesaba yatacaktır. Banka 60 ay vadeye kadar kredi kullandırırken, isterseniz 3 ay ertelemeli de kredi alabilirsiniz. Akbank müşterisi olmayan kişiler, akbank’ın resmi internet sitesinden, ATM’den, banka şubesinden ve müşteri hizmetlerinden de 10.000 TL kredi başvurusu yapabilmektedirler.