eFootball Pes 2021 Çıkış Tarihi Şaşırtıyor!

eFootball Pes 2021 Çıkış Tarihi Şaşırtıyor!

eFootball Pes 2021 oyunu merakla beklenen bir pes oyunudur. Avustralya Sınıflandırma Kurulu tarafından ön plana çıkan bilgilere göre oyunun çıkış tarihi 15 Eylül olarak ön plana çıkıyor diyebiliriz. Japonya merkezli Konami tarafından yapılan oyun geliştirilme işi, PES ve FIFA ile birlikte önemli bir oyun olarak bilinmekte. Bu yüzden her sene yeni bir oyunla karşımıza çıkan seride durum bu sene biraz daha farklı. Bu sene eFootball Pes 2021 oyunu ile tekrar geri dönüyor.

Şu anda ortalıkta dolaşan söylentiler, PES 2021’in esasında PES 2020 için bir sezon güncellemesi olacağı yönünde. Bu bilgiler, Avustralya’da film, video oyunu ve yayımları sınıflara ayıran bir kurul olan Avustralya Sınıflandırma Kurulu’nun web sitesinden geliyor. Yayınlanan içerikte, oyunun çıkış tarihi de açık bir şekilde işaret ediliyor.

Konami Pes2021 15 Eylül tarihinde ısrarcı!

Oyunla ilgili gelişmelere bakarsak çıkış tarihi için 15 Eylül 2020 seçilmiş görülüyor ve şirket bu tarihte ısrarcı. Bunun nedeni olarak da bir revize sürecinin karşımıza çıkması olarak görülüyor. Aşama aşama değişen ve yenilenen bütün süreçleri kendinize göre kullanabilir ve rahatlıkla organize edebilirsiniz. Zaman kaybetmeyin ve bütün ayrıntıları kendinize göre kullanmaya başlayın ve ortaya çıkarılan çözümlere sizler de dokunun.

Bakalım oyunla ilgili ekstra gelişmeler ve iddialar ne olacak? Herkesin merakla beklediği bazı gelişmeler oyuna dair etki edecek mi yoksa biz de mi bu durumları takip etmiş olacağız? Merakla  güncel seçenekleri bekliyor ve size iletiyoruz.