EA SPORTS TANITIMINDA UFC 4 ÇIKIŞ TARİHİ

EA SPORTS TANITIMINDA UFC 4 ÇIKIŞ TARİHİ

Geliştirdiği pek çok spor oyunlarıyla gözler önünde olan EA Sports, herkesin büyük bir merakla beklediği dövüş oyunu serisinden olan UFC 4 çıkış tarihini fragman yayınlayarak tüm bekleyenlerine duyurdu. Playstation 4 ve Xbox One sistemleri için yayınlayacakları bu oyunu 14 Ağustos 2020 tarihinde piyasaya sürmeleri planlanıyor. En son 2 sene önce 2 Şubat 2018 tarihinde UFC dövüş oyunu çıkartmış olan ES Sports ‘n bu haberi UFC severleri oldukça heyecanlandırdı.

Geçtiğim günlerde UFC 4 ile ilgili bilgilerin, Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan bir adada UFC 251 etkinliği kapsamında duyurulacağını düşündüren bilgiler sosyal medyada gündem olmuştu. Bilgiler tahmin edildiği üzere doğru çıktı ve beklenen yerde konuyla ilgili fragman yayınlayan oyunun yapımcıları UFC tutkunlarını epey sevindirdi.

En hızlı nakavt rekortmeni Jorge Masvidal ve orta sıklet şampiyonu Israel Adesenya’nın fotoğraflarını fragmanın kapak resmi yaptıkları bu tanıtım videosu oyunun ne kadar heyecan verici olduğunu şimdiden ispatlıyor.

Oyun içi ögelerinde bulunduğu UFC 4 şu an için ön siparişe açık durumda. Ayrıca oyunu ön siparişle almayı tercih ederseniz sizlere Anthony Joshua ve Tyson Fury’ye ulaşma imkânı da tanınıyor.

UFC 4 sokakları ve bahçeleri tema edinerek yeni seride dövüş mekânı olarak Backyard ve Kumite’yi tercih edilmiş. Kumite ise daha illegal dövüşlerin olacağı yer olarak belirlenmiş.

Playstation 4 ve Xbox One platformlarında yayınlanacak olan UFC 4’ün normal konsollarda ne zaman yayınlanacağı hala merak konusu.

Peki UFC Nedir?

Pek çok elit seviye karma dövüş sanatçılarına sahip olan UFC ailesi şu an da dünya genelindeki en büyük karma dövüş etkinliğidir. ABD merkezli olan bu yapı üstün yetenekli 12 sikletiyle beraber devamlı karma dövüş sanatlarını barındıran gösteriler hazırlamakta. 400’ü aşan gösteri sayılarıyla kendilerini ispatlayan UFC ailesi tutkunları tarafından hayranlık ile izlenilmektedir.

Eğer sizlerde bu şovları takip etmek isterseniz S Sport kanalından izleyebilirsiniz.

14 Ağustos 2020 tarihinde çıkarılması beklenen bu oyunu satın alabilir bu eğlenceye sizler de ortak olabilirsiniz.