EA Sports Resmi Twitter Hesabından İç Çamaşırlı Adam Fotoğrafı Paylaşıldı!

EA Sports Resmi Twitter Hesabından İç Çamaşırlı Adam Fotoğrafı Paylaşıldı!

EA Sports'un en çok sevilen spor oyunlarından birisi olan Madden NFL'nin resmi Twitter hesabını kullanan çalışan, yapmış olduğu bir hata ile birlikte oyun gündemine oturdu.

EA Sports'un Madden NFL isimli spor oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda görünen o ki bir detay gözden kaçırılmış. Yılbaşını kutlamak ve bunun doğrultusunda oyunculara bir adet Madden NFL 2017'nin verileceğini duyurmak amacıyla atılan Tweet'te paylaşılan görselin sol üst köşesindeki yılbaşı süslemesinde, fotoğrafı çeken EA Sports çalışanının iç çamaşırlı görüntüsü yansıyor.

Olayın sosyal medyada fazlasıyla yayılması sonrasında yapılan hata farkedildi ve Tweet kaldırıldı fakat oyuncular bu ilginçliğin daha önceden kaldırılacağını tahmin ettiğinden çoktan görüntüsünü kaydetmişlerdi. Olayı ilk farkeden ise Polygon editörlerinden Nick Robinson oldu. Farketmesinin ardından görseli yakınlaştırarak Twitter hesabı üzerinden oyuncularla paylaşan Nick, Tweet'inde yapılan hataya gülünç bir edayla değindi. Yapılan hatanın farkedilmesinin ardından Tweeti kaldıran EA Sports Madden NFL hesabı yöneticileri, bu olaydan sonra yeni bir duyuru veya bir açıklama yapma gereğinde ise bulunmadı.