E3 2017 Hakkında Yeni Gelişmeler!

E3 2017 Hakkında Yeni Gelişmeler!

Oyun firmaları, E3 2017 yaklaşmaya başladıkça, planlarından az da olsa bahsetmeye başladılar. Yakın zamanda hem Microsoft hem de Nintendo'dan açıklamalar duyduk. İlk açıklama Microsoft'un Xbox "patronu" Phil Spencer'den geldi.

Spencer, "Bu sene, oyunlarımıza E3 sahnesinde daha fazla yer vermek istiyorum. Geçmiş fuarlarda oyunlarımızın hikayesini anlatmakta acele ettiğimizi düşünüyorum." açıklamasını Twitter üzerinden yaptı.

Elbette bu, Microsoft'un odak noktasının, bu sene çıkacak yeni projesi, "Microsoft's Project Scorpio" olacağını değiştirmiyor. Spencer ayrıca IGN "Unlocked" internet yayınında, Project Scorpio için, E3'ten önce bir tanıtım etkinliği düzenleyeceklerinin de müjdesini verdi.

Merak edenler bu detaylı yayını aşağıdan izleyebilirler.

Nintendo'nun E3 Planları

E3 2017 hakkında gelen diğer bir açıklamaysa, Nindento of America başkanı Reggie Fils-Aime tarafından Fox News'e yapıldı.

Fils-Aime yaptığı açıklamada, yaklaşan E3 için büyük planları olduğunu, "E3, Nintendo için her zaman büyük bir organizyon olmuştur. Nintendo'nun hikayesini anlatabilmek adına E3, eşsiz bir fırsat. Bu yıl da çok iyi hazırlandık, birçok oyunumuzla orada olacağız." açıklamasıyla duyurmuş oldu. Fils-Aime detay vermekten kaçınsa da, Nindendo Switch ve 3DS oyunlarıyla fuarda olacaklarını söyledi.

Nintendo'nun patronu, konuşmasında ayrıca, fuarın bu sene ilk defa halka açık olacağından ve oyun dünyasının ne tarafa doğru seyretmekte olduğunu kestirmenin zor olduğundan da bahsetti.