E3 2017'de Bethesda'dan Beklenmedik Bir Sürpriz Gelebilir!

E3 2017'de Bethesda'dan Beklenmedik Bir Sürpriz Gelebilir!

Beklenen gün, büyük hızla yaklaşıyor. Bu seneki E3 2017 konferansında, birbirinden güzel ve heyecanlı anlara tanıklık edeceğiz. Sunumları en çok beklenen yayıncılardan biri olan Bethesda ise sunumunu 12 Haziran 2017 tarihinde sabah 5’te gerçekleştirecek.

Söylentilere göre Bethesda, E3 2017 sırasında Fallout benzeri yeni bir açık dünya oyunu duyuracak. Bethesda’nın bu etkinliğe, yediye yakın oyunla katılacağı da söylentiler arasında. Bu oyunlardan beşi: Fallout 4 VR, Quake Champions, Prey, Dishonored 2 ve DOOM. Diğer iki oyunun ise ne olduğu henüz bilinmiyor; fakat bunlar The Elder Scrolls serisi, Wolfenstein: New Colossus, The Evil Within 2, Bethesda’nın geliştirdiği bir MOBA oyunu, ya da Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen bir AAA oyunu olabilir. ZeniMax Online tarafından geliştirilen bir mobil oyun ya da Escalation tarafından geliştirilen bir VR oyunu olma ihtimali de var.

4chan üzerinden ortaya atılan bir iddaya göre, E3 2017 sırasında tanıtılacak 2 oyundan bir tanesi, Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen bir AAA oyunu olacak. Bu oyunun eskiden beri bilinen Starfield olduğu söyleniyor. Söylentiye göre, Starfield’ın geliştirilmesine Fallout 3’le aynı zamanda başlandı; fakat Bethesda önceliği Fallout 3’e verdi ve seneler sonra Fallout 4’ün son ek paketinin yayınlanmasının ardından geliştirici ekip, tamamen Starfield’e odaklandı.

Fallout 4 ile aynı evrende geçen bilim-kurgu oyununun, Fallout’tan çok daha ileri bir zamanda olduğu söyleniyor. Oyunda ışınlanma teknolojisi ve Minecraft benzeri, eşsiz bir harita oluşturma teknolojisinin bulunduğu da detaylar arasında. Bu söylentileri bir kenara bırakacak olursak oyun hakkında en doğru bilgilere E3 konferansı sırasında ulaşacağız gibi duruyor.

"E3 2017’de Yayınlanacak Oyunlar ve Firmaların Konferans Tarihleri" haberimize buradan ulaşabilirsiniz.