Dragon Quest XI S - Definitive Edition Oyunu Switch Portu Olarak Geliyor

Dragon Quest XI S - Definitive Edition Oyunu Switch Portu Olarak Geliyor

Bilindiği üzere Dragon Quest XI S oyunu 2017’de ilk defa piyasaya sürülmüş ve herkes tarafından ne kadar ilgi görüleceğine dair soru işaretleri bulunmaktaydı. Oyuna ilgi her geçen gün arttı ve en önemli oyunlardan biri olarak 2017 senesinden beri oyun tutkunları tarafından oynanıyor. Son olarak gelen yeni gelişmeleri de sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Dün gerçekleştirilen Xbox Games Showcase etkinliğinde izleyicilere Dragon Quest XI S – Definitive Edition hakkında yeni bir bilgi ortaya atıldı. Edinilen bilgiler, oyun tutkunlarını sevindirecek cinsten.

Dragon Qıest XI S – Definitive Edition, PC ve Xbox One oyun konsolları için duyurulması bekleniyordu fakat Playstation 4 için de yapımcılar bu oyunu duyurarak herkesi şok ettiler. Dragon Quest 11: Echoes of An Elusive Age 2018 senesinde hem bilgisayar hem de playstation 4 için piyasaya sürülmüştü ama bundan bir yıl geçmesinin ardından oyun Nintendo Switch için daha da geliştirilerek oyun tutkunlarıyla buluşturuldu.

2D MODUYLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Switch versiyonuna bakıldığı zaman teknik anlamında orijinal oyundan gerçekten her şeyiyle üstündü. Oyunun müzik albüm tümüyle yeniden yapılandırılmış ve orkestra eşliğinde harika müzikler ortaya çıkartılmıştı. Oyuna eklenen 2D modu gerçekten ilgi çekmişti ve yeni yan görevlerle beraber oyunun fotoğraf modunun olması da dikkat çekmeyi başarmıştı.

TÜM PLATFORMLARA GELİYOR

Yapımcılar tarafından oyuncular için resmi olarak açıklanan Dragon Quest XI S – Definitive Edition oyun işte bu versiyonu baz alarak oyuncularla bir araya gelecek. Sadece Switch olarak piyasaya sürülen bu oyun, şimdi ise bilgisayar, Playstation 4 ve Xbox One için portlanıyor. Fakat bu oyunu satın almak isteyenler, oyunu baştan satın almalı ve bütün fiyatını ödemek mecburiyetindeler. Oyunun ne denli iyi olduğunu söylemeden etmeyelim.

Oyunun büyük bir ilgi çekeceğine şüphe yok.