Dirt 5 İle İlgili Önemli Bir Bilgilendirme ve Fragman Yayınladı!

Dirt 5 İle İlgili Önemli Bir Bilgilendirme ve Fragman Yayınladı!

Oyun dünyasının önemli ilerlemeleri arasında yer alan ve birbirinden farklı çalışmalarla karşımızda yer alan geniş seçenekler sunuluyor. Codemasters tarafından geliştirilen bir oyun olan Dirt 5 ile ilgili çok geniş bir beklenti var diyebiliriz. Oyun modlarıyla birlikte organize edilen ve seçeneklerle ihtiyaçlarımıza çözüm üreten her bir detay için tek yapmanız gereken birkaç tıklama işlemi olacaktır.

Codemasters, DiRT 5’i PS4’ten PS5’e ücretsiz olarak yükseltmenin yanında, off-road yarışlarıyla ilgili bazı yeni özellikleri de doğruladı. 10 farklı konuma sahip olacak oyunda, Nepal, Arizona, Roosevelt Adası, Norveç, Çin, Fas, Yunanistan, İtalya, Güney Afrika ve Brezilya’da haritalar yer alacak.

Oyunla ilgili fragman paylaşıldı!

Oyunla ilgili fragman paylaşılırken bunun Twitter üzerinden olması herkes için keyifli ve net bir durum yaratıyor. Çünkü bu sayede çok daha hızlı yayılmış oluyor ve kolaylıkla insanlar anlık bilgiye erişebiliyorlar.

Son derece detaylı ve zorlayıcı parkurlarda yarışacağınız DiRT 5, oyunculara araba özelleştirme gibi özellikler sunmasının yanında internete bağlı olmadığında bile uzun bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.