Death Stranding ve Bilgisayar Kasası İçinde Bebek Furyası!

Death Stranding ve Bilgisayar Kasası İçinde Bebek Furyası!

Geçtiğimiz dönemlerin belki de en çok beklenen oyunlarından olan Death Stranding, özellikle PC oyunlarının oldukça çok sevilen yapılarında karşımıza çıkmaya başladı. Oyunlarla ilgili duyulan hayranlıklar ve ilgiler her zaman için değişen ve yenilenen bir yapı ile büyüyor diyebiliriz. Hayranlık konusunda oyun dünyasına dair duyulan yegane şey, genellikle kişisel beklentiler oluyor. Oyunseverler ile ilgili ön plana çıkarılan ve güncel çalışmalarla organize edilen her bir çalışma ve beklenti adına tek yapmanız gereken birbirinden farklı seçeneklerle ön plana çıkarılan çalışmalar olacaktır.

2019 yılının sonunda PS4 olarak organize edilen ve hızlı bir ilerleme ve geçiş ile karşımıza çıkarılan bütün yeni çalışmalar için tek bir tıklama ile sizler de kendinize göre bir biçimle ilerleme sağlayabilir ve yeniliklerin tamamını kullanmaya başlayabilirsiniz. Büyüleyici bir dilde ilerleme gösteren bu oyun yapısı ile ilgili insanlar farklı grafikler sunmaya başladı diyebiliriz.

Bilgisayar kasasının içerisine konan oyuncak bebeğin sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte diğer oyuncular, bu bebeğin kasa içerisinde eriyebileceğini dile getirdiler. Ancak Death Stranding hayranı, bunun için gerekli önlemleri aldığını ve oyuncak bebeğin erimesini engellediğini ifade ediyor. Bu açıklamaya rağmen bazı oyuncular ikna olamadılar ve böyle bir şeyin yine de çeşitli risklere gebe olabileceğini söylüyorlar.