DC Yeni Oyunlarıyla Geliyor! Bütün Detaylar!

DC Yeni Oyunlarıyla Geliyor! Bütün Detaylar!

Uzun bir süredir pek çok kişi tarafından sevilen ve merakla beklenen oyunlardan olan yeni güncel oyunlar karşımıza çıkmaya tüm hızıyla devam ediyor.

DC’nin önümüzdeki dönemde çıkacak yeni film ve oyunları, 22 Ağustos’ta düzenlenecek DC FanDome etkinliğinde tanıtılacak. Özellikle Rocksteady’nin Suicide Squad oyunu ve WB Games Motreal’in yeni oyununun etkinliğin yıldızı olması bekleniyor.

Şu sıralar zor bir süreçten geçen Warner Bros. ve DC, tüm bunlara rağmen önümüzdeki hafta sonu büyük ölçekli hayran etkinliği DC FanDome’a hazırlanıyor. 22 Ağustos’ta düzenlenecek etkinlikte Wonder Woman 1984’ten Zack Snyder’ın Justice League versiyonuna kadar pek çok film ve oyun hakkında bilgi sahibi olacağız. 

IGN tarafından elde edilen DC FanDome tam listesine göre, oyun hayranlarını bekleyen en az iki büyük duyuru yapılacak. Bu duyurulardan birinin, geçtiğimiz günlerde de ortaya çıkan Rocksteady’nin yeni oyunu Suicide Squad olduğu biliniyor.

Batman Arkham City’nin arkasındaki stüdyo olan Rocksteady, bu oyununda Suicide Squad üyelerinin Justice League kahramanlarına karşı mücadelesini bizlere sunacak. Rocksteady’nin yeni oyunuyla ilgili paneli 23 Ağustos’ta saat 03.00’te gerçekleşecek.

Suicide Squad oyunu dışında WB Games Montreal’in geliştirdiği bir oyunun daha tanıtımı yapılacak. Geliştirici şirketin daha önceki teaserlarda Batman ve League of Assassins projeleri üzerinde çalıştığı ima edilmişti. Bu konuda da en detaylı bilgiyi 22 Ağustos’ta saat 20:30’da göreceğiz.