Dark Souls'un Mobil oyunu duyuruldu

Dark Souls'un Mobil oyunu duyuruldu

Önümüzdeki aylarda çıkış yapacak olan Dark Souls 3'ün yanı sıra, Souls dünyasından esinlenilerek yapılan birde Dark Souls yan oyununun çıkacağı Namco Bandai tarafından açıklandı. Slashy Souls ismiyle çıkış yapacak olan yeni yan oyun PC, Xbox veya Playstation platformları için değilde, Mobil platformları iOS ve Android için çıkış yapacak 16-bit bir oyun olacak.

Namco Bandai ile Gamestop firmalarının ortaklaşa geliştirdikleri Slashy Souls, Namco Bandai'nin yaptığı açıklamaya göre, tam olarak Souls oyunları ile bağlantısının bulunmamasına rağmen Souls oyunlarından esinlenerek yapılmış. Slashy Souls'un sadece atmosferi ve zorluğu Dark Souls serisi ile bağlantılı diyebiliriz.

dark souls

Özel büyü ve silahlar sayesinde, engelleri aşarak ve tuzaklardan kurtulmaya çalışarak ana seride olduğu gibi ölümcül boos'lar ile savaşacağımız Slashy Souls'a bu gün itibari ile Android ve iOS için sahip olabilirsiniz. Ayrıca ana oyun olan Dark Souls 3, 12 Nisan'da PC, Playstation 4 ve Xboz One için çıkış yapacak. Slashy Souls için yayınlanan iOS oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.