CyberPunk 2077 Oynanışına Dair Biraz Can Sıkan Gelişme!

CyberPunk 2077 Oynanışına Dair Biraz Can Sıkan Gelişme!

Bu sene ortaya çıkan yeni bir gelişme de CyberPunk 2077 oyunu ile ilgili olarak karşımıza çıkıyor. Hepimizle ilgili yeni bir seçenek ve beklenti yaratan bu oyun, kendine has bir tarzda çözümleri ve fırsatları organize ediyor ve bizler için çok daha aktif bir çalışma sağlıyor diyebiliriz.

Aşama aşama değişen ve yenilenen bütün seçenekler için organize edilen her bir detayı tek bir tıklama ile kullanabiliyorsunuz. Senenin en çok beklenen oyunlarından olan CyberPunk 2077 etkileşim konusunda da yüksek seçenekler yaratacak gibi.

CD Project Red tarafından yapılan açıklamaya göre Cyberpunk 2077, iki kalın kitaba sığan diyaloglara sahip. Kitaplardan bir tanesi NPC'lerin konuşmalarını içerirken diğeri oyuncunun verebileceği cevapları barındırıyor. Yani oyun içerisinde insanlarla konuşmak da oldukça önemli bir yer kaplayacak.

Oyuncuların NPC'lerle konuşmaları sırasında yaptığı seçimler, oyunun bitişini etkileyecek. Cyberpunk 2077, 17 Eylül tarihinde PC, PlayStation 4, Xbox One ve Stadia platformları için çıkacak. Daha sonrasında ise PlayStation 5 ve Xbox Series X konsollarına yolunu bulacak.