Cyberpunk 2077 Ne Zaman Çıkacak?

Cyberpunk 2077 Ne Zaman Çıkacak?

CD Projekt Red’in geliştirmekte olan yeni oyunu için 19 Kasım 2020 Tarihi verildi ve Xbox One, Xbox Series X, Google Stadia, PC ve PlayStation 4, PlayStation 5 platformlarında çıkış yapacağı bildirildi.

Cyberpunk 2077 Oyununu Biraz Tanıyalım

Daha önce The Witcher serisi ile mükemmel bir başarı yakalayan CD Projekt şimdi de bizlerin karşısına Cyberpunk 2077 ile yeniden merhaba diyerek çıkıyor. Oyunun fragmanları dikkatleri bir hayli çekmiş gibi gözüküyor. Kaliforniya’nın Night City bölgesinde şehrin birçok katmanı üzerine tasarlanmış bir oyun olarak gösteriliyor. Birbirleri içine geçmiş Night City’de sosyo-ekonomik ve kendine özgü alanlara ayrılmış 6 farklı katmanın bulunduğu söylenmektedir. Birbirinden acımasız çeteleri, Kurumsal dev suç örgütleri, zengin banliyöler, bilgisayar korsanları, yolsuzluk, transhümanist idealler gibi birçok konuya yer veren oyun bütün oyunsever kitlelerin dikkatini çekmiş gibi gözüküyor. Oyuncuların paralı asker olarak oynayacağı oyunda karakterimi V olarak bizleri karşılıyor ve Night City de yaşadığı maceralarda yer alacağımızı bildiriyor. V teknolojik açıdan çok gelişmiş bir paralı askerdir ve her türlü silahı kullanabilir farklı özelliklere sahiptir. Şimdiden oyunun mükemmel puanlar alacağı çok açıktır.

Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihinin Ertelenmesi

İlk açılış tarihi 16 Nisan 2020 olarak söylenen ve ardından 17 Eylül 2020 Tarihine ertelenen oyun için “Oyunun oynanabileceği bir noktadayız fakat yapmamız gereken daha çok şey var” denilerek 18 Haziran 2020 Tarihinde yapılan bir açıklamada Cyberpunk 2077 için 19 Kasım 2020 olarak çıkış tarihi değiştirildi.

Cyberpunk 2077 İçin Fiyat Ne Olacak?

Cyberpunk 2077 Xbox One için belirlenen fiyat 468 TL olacak.

Cyberpunk 2077 PS4 için belirlenen fiyat 459 TL olacak.

Cyberpunk 2077 PC fiyatı ise 249 TL olacak.

Ancak bu fiyatların ileriki zamanlarda yukarı veya aşağı yönde değişiklik göstereceğini söylemeden geçmeyelim. Bu sebep ile fiyatların doğruluğu kontrol etmek için cihazınızın oyun mağazasını mutlaka inceleyin. Bu oyun beklenilmeye değecek mi? Yoksa bütün herkesin beklediği oyun hayal kırıklığına mı uğratacak? Bunların cevaplarını oyun çıktığında hep beraber göreceğiz.