Crysis Remastered Tepki Aldı ve Tekrar Revizeye Girdi!

Crysis Remastered Tepki Aldı ve Tekrar Revizeye Girdi!

Crysis Remastered ile ilgili olarak ön plana çıkarılan birbirinden farklı yorum görüyoruz. Bildiğiniz gibi 2013 senesinde en son serisi olan Crysis 3 ile oyun dünyasına son selamını veren ve ortadan kaybolan Crysis için, söyleyecek ve yapacak çok şey var. Sırra kadem basıp bir türlü adından söz ettirmeyen firma, nihayet yıllar sonra bir Remastered oyunu ile tekrar karşımıza geliyor. Bir hüzün, bir nostalji ve bir duygu seli hali yaratmak adına kendi hikayesini daha güzel şekilde ortaya çıkaran Crysis oyununa dair bir tanıtım bekleniyordu. Lakin bu tanıtımın bir şekilde ertelendiği söylendi.

Crytek tarafından yapılan tanıtım erteleme durumuna dair, net bir açıklama yapılmadı. En son 7 sene önce çıkan ve sonrasında sırra kadem basan ve bir daha izini göremediğimiz Crytek tayfası, yeni oyunu ile tekrar karşımıza çıkıyor. Ama bunun ismi Crysis Remastered oluyor. Oyunun fragmanının ertelendiğini söyleyen Crytek, grafikler üzerinde daha çok çalışmak istediklerini bildirdi.

Crysis Remastered ertelemesi Twitter'da duyuruldu!

Resmi Twitter hesabından yapılan duyuruya dair pek çok açıklamada bulunuldu. Sızdırılan fragmanda görülen olaylar ve alınan yorumlar, gerçekten büyük tepkiye neden oldu. Yapılan açıklamaya göre bugün fragmanın çıkacağı, lakin bunun hemen gerçekleşmeyeceği bildirildi. Derken bu işin sebebi de ortaya çıktı!

Bir çeşit fragman sızdırması sonrası gelen tepkilerden ekip pek memnun kalmadığı için daha iyisini yapmak istemişler. Geçtiğimiz günlerde Crysis Remastered oyununa ait olduğu tahmin edilen, hatta bu isimle sızdırılan bir fragmanın yorumları üzerine grafiklerin çok tepki alması işleri değiştirdi. Orijinal oyunla aynı olması, oyunun önemini zayıflatıyordu.

İyisiyle kötüsüyle bütün tepkileri gördüğünü dile getiren ekip, bunların hepsini değerlendirip ek süre istedi. Bu süre içerisinde standartların üzerinde bir oyun olarak geri dönüş yapacaklarını söyleyen ekip, bu iş için net bir tarih vermedi!