COD: Modern Warfare Remastered'in fragmanı yayınlandı

COD: Modern Warfare Remastered'in fragmanı yayınlandı

Hiç şüphesiz Call of Duty serisinin en çok sevilen oyunlarından biri olan Modern Warfare'ın oyuncular için özel yanları da var. (kaptan price..vs) Neredeyse 10 yaşına basacak olan Call of Duty: Modern Warfare 2007 yılında çıkış yapmıştı. Yıl oldu 2016 ve Modern Warfare grafiksel olarak eskidi. Olaya el atan Infinite Warfare ekibi Modern Warfare'ın yenilenen sürümünü karşımıza çıkarmak için hazırlanıyor.

İlgili konu: COD: Infinite Warfare oynanış videosu yayınlandı.

Oyunun orjinal hikayesi ile birlikte tekrar karşımıza çıkacak olan COD: Modern Warfare Remastered'de daha iyi grafikler, sesler, animasyonlar, ışıklandırma ve daha iyi detaylar bulunacak. Çok oyunculu moduna ait 10 haritalarında yenilenerek oyuna dahil edileceği da daha önce belli olmuştu.

Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition

Her şey iyi güzel hoş ancak Call of Duty Modern Warfare Remastered sürümünü almanız için Call of Duty: Infinite Warfare'ın Legacy ya da Deluxe sürümünü almanız gerekiyor. Activision tarafından uygulanan satış politikasına göre Modern Warfare Remastered tek başına satılmayacak. (ilerde belki daha çok kazanmak için tek de satarlar, bellimi olur) Yani Modern Warfare Remastered sahibi olmanın bedeli Infinite Warfare ile birlikte 240TL civarında.