CoD: Infinite Warfare Kısa Süreliğine Ücretsiz Olacak!

CoD: Infinite Warfare Kısa Süreliğine Ücretsiz Olacak!

Infinity Ward'ın geliştiriciliğini üstlendiği, Activision'un ise yayıncılığını yaptığı Call of Duty serisinin son oyunu Call of Duty: Infinite Warfare kısa süreliğine ücretsiz olacak.

Eğer PlayStation 4 veya Xbox One konsollarından birine sahipseniz sizlere güzel bir haberimiz var. Bu yılın en iyi FPS oyunlarından birisi olan Call of Duty: Infinite Warfare kısa süreliğine ücretsiz bir şekilde konsollardaki yerini alacak. Bir nevi demo sürümü diyebileceğimiz bu sürümü, eğer oyunu satın alma konusunda endişeleriniz varsa deneyebilirsiniz. Bu sürüm sayesinde oyunun modları hakkında fikir sahibi olabilecek ve satın alıp almama konusunda kesin kararınızı verebileceksiniz. Activision'un bugün gerçekleştirdiği duyuru neticesinde Call of Duty: Infinite Warfare ücretsiz bir şekilde 15 Aralık'ta indirmeye açılacak ve 20 Aralık tarihinde kadar ücretsiz olarak oynanabilecek.

Call of Duty: Infinite Warfare'in bu kısıtlanmış ücretsiz sürümünde oyuncular hikaye modunu, multiplayer modlarını ve zombi modunu deneyimleyebilecek. Bu ücretsiz sürümü indirmek için 15 Aralık tarihinde kullandığınız konsolun mağaza kısmında arama kısmına oyunun adını yazmanız yeterli olacak. Bu ücretsiz sürüm mağazada demolar kısmında yerini alacak. Oyunun multiplayer ve zombi modlarını deneyimleyebilmek için PlayStation 4'te PlayStation Plus, Xbox One'da Xbox Live Gold üyeliğine ihtiyacınız olacak. Ayrıca Activision'un yaptığı duyuruda oyunun bu kısıtlı ücretsiz sürümünün Dünya'nın her bölgesinde oynanılabilir olmayacağı not düşülmüş. Hangi bölgelerde bu sürüme erişilebileceği ise belirtilmemiş. Bu sürüme erişebilmek için ise 60 GB'lık indirme yapmanız gerektiği de eklenmiş.

Oyundaki her modun bu kısıtlı sürümde açık olacağı belirtilmiş fakat bu sürümün adına kısıtlı denmesinin de bir sebebi var. Multiplayer ve zombi modlarında belli bir seviyeye kadar oynanabilecek, hikaye modunda ise sadece "Rising Threat" ve "Black Sky" görevleri deneyimlenebilecek. 20 Aralık'ta bu sürümün oynanabilirliği bittikten sonra oyunu satın alır iseniz ilerlemeniz kaydedilecek ve kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.