Civilization VI: Ethiopia 23 Temmuz’da Yayınlanacak

Civilization VI: Ethiopia 23 Temmuz’da Yayınlanacak

Civilization VI: Ethiopia, Steam üzerinden 21 Ekim 2016 tarihinde yayınlanmıştı ve geçtiğimiz günlerde Türkçe yaması yayınlandı. Şimdi oyuna yeni bir indirilebilir içerik geliyor. Ethiopia indirilebilir içeriğin 23 Temmuz’da çıkacağı duyuruldu. Peki bu içerik oyuna neler kazandıracak?

Civilization VI: Ethiopia ile Gelen Yenilikler

Firexis Games tarafından geliştirilen Civilization VI, serinin altıncı ve en güncel oyunu konumunda. Ethiopia içeriği ile birlikte oyun serisi, yeni bir medeniyet ve lider kazanacak. Üstelik oyuna bir de yeni mod geliyor. Nem Frontier Pass genişletme paketinin ikinci indirilebilir içeriği Ethiopia dışında indirilebilir dört içerik daha yayınlanacak.

Geçtiğimiz haftalarda Civilization VI, ek içerikler olmadan Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak kullanıma sunulmuştu. Bu hamle büyük bir yankı uyandırmış, pek çok kişi ilk kez oyunu indirerek deneyimleme fırsatı bulmuş, şirket kısa sürede çok daha fazla oyuncu sayısına ulaşmıştı. Ücretsiz versiyonun etkileri hala devam ediyor ve oyun, ilgi çekmeyi sürdürüyor. New Frontier Pass ile birlikte oyuna toplam sekiz medeniyet ve dokuz lider ilave edilecek. Bütün bu içeriklerin Mart 2021’den önce çıkması bekleniyor.

Ethiopia Hakkında Yorumlar

Civilization VI: Ethiopia paketi için Youtube üzerinden bir tanıtım videosu yayınlandı ve video 1 gün içerisinde 104.687 kişi tarafından izlendi. 899 kişi inceleme ve yorum yazısı yazmış ve bunların büyük çoğunluğunun görüşü olumlu yönde. Özellikle grafik açısından sizi üzmeyecektir. Eğer ücretsiz dağıtımı kaçırdıysanız Epic Game Store ve Steam üzerinden 219 TL’den satışa sunuluyor.

Oyun, DirectX 11 ve 12 sürümlerini destekliyor ve 12 GB depolama alanına ihtiyaç duyuyor. Ayarları en yükseğe çektiğinizde GTX 1060 ile 1080p çözünürlükte oyunu oynayabilirsiniz. 3-4 arkadaşınızla birlikte oyunun keyfini çıkarabilir, kültür, bilim, din ve çok daha fazla alanı oyun üzerinde deneyimleyebilirsiniz.