Call Of Juarez: Gunslinger Türkçe Yama

Call Of Juarez: Gunslinger Türkçe Yama

Call Of Juarez: Gunslinger ile birlikte bir kez daha Vahşi Batı’ya dönüş yapıyoruz. Efsanevi kelle avcısı Silas Greaves girdiği bir barda eski parlak günlerinden bahsetmeye başlıyor ve biz de bu sayede onun geçmişte John Ringo, Billy the Kid gibi ünlü Vahşi Batı kovboylarıyla ilgili yaşadıklarını oynamaya başlıyoruz. Bu oyunu Call Of Juarez: Gunslinger Türkçe yama sayesinde artık Türkçe oynayabilirsiniz.

Call Of Juarez: Gunslinger Çeviri Projesi

Call Of Juarez: Gunslinger Türkçe yama DH Üyeleri tarafından çevrilmiştir. Proje yöneticiliğini Murat Kömürcü yapmış, çevirmenliklerinde Ahmet Özgür Çınar, Angaraeski, Eren Çağlar, Hakkı Çağatay Yılmazer, İbrahim Başarır, Murat KÖMÜRCÜ, Ozan Oğrak, Rıdvan Berkay Çetin, Yusuf Yıldırım görev almıştır.

Türkçe yamanın bazı açıklamalarında Vikipedi’den yararlanılmış, jenerik kısmındaki metinler açılamadığı için çevirileri gerçekleştirilememiştir. Menü, görevler ve altyazılar %100 Türkçedir.

Call Of Juarez: Gunslinger Türkçe Yama Kurulumu

Call Of Juarez: Gunslinger Türkçe yama kurulumu için öncelikle oyunu tamamen kapatmanız, programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Ardından yamayı Call Of Juarez: Gunslinger programını kurduğunuz dizine kurmalısınız. İndirdiğiniz dosya içerisindeki data klasörünü oyunu kurmuş olduğunuz dizindeki data klasörüyle değiştirmelisiniz.

Önerimiz data klasöründeki içerikle yamayı değiştirmeden önce her ihtimale karşı dizinin orijinal klasörünün bir yedeğini almanızdır. Olur da Türkçe yamadan memnun kalmazsanız tekrar eski haline dönüştürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olabilir.