Call of Duty Oyunun Tanıtım Videosu Yayınlandı! İşte Call of Duty Fiyatı!

Call of Duty Oyunun Tanıtım Videosu Yayınlandı! İşte Call of Duty Fiyatı!

Call Of Duty oyunu ile ilgili yeni bir bilgi ve beklenti hepimizi etkiliyor. Hayata dair bazı konularda video oyun sektörünün olduğu ve güncel olarak karşımıza çıktığı seçenekler için tek bir tıklama yeterli olacaktır. Zamana dair hızlı ve etkili bir çalışma isterseniz, gelin bu oyunla ilgili bilgilere göz atalım hep birlikte.

Activision, Call of Duty: Modern Warfare'ın ardından "Warzone" isimli ücretsiz bir Call of Duty oyunu daha yayınladı. Bu oyun, oyunseverlere etkileyici bir battle royale deneyimi sunuyordu. Oyun, kısa bir süre içerisinde o kadar popüler hale geldi ki 75 milyondan fazla oyuncu, Call of Duty: Warzone'u indirdi. Ve Activision ekibinin son hamlesi de şimdi açığa çıktı. Şirket tarafından hazırlanan bir tanıtım videosu, yeni Call of Duty oyununu açıkça gözler önüne seriyor.

Activision ekibi, Call of Duty'nin YouTube kanalı üzerinden bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan tanıtım videosu, yeni Call of Duty oyunuyla ilgili önemli bilgiler veriyor. Örneğin yeni Call of Duty oyunu, gerçekten yaşanmış olaylara değinecek. Ancak bu fragman, bazı soru işaretlerini de beraberinde getiriyor. Bu soru işaretleri oyunun yeni nesil mi olacağı, isminin ne olacağı ve oyunun aslında neye benzeyeceği olarak karşımıza çıkıyor.

Activision ekibinin paylaştığı tanıtım videosu, "Know Your History", yani Geçmişini Bil başlığıyla yayınlanıyor. Üstelik oyun içerisinde buna vurgu yapılarak, geçmişte yaşanan olayların ilerleyen zamanlarda yeniden yaşanabileceği açıklanıyor. Peki bu oyun ne anlatıyor? Yaklaşmakta olan yeni Call of Duty oyunu, hayranlarına neler vadedecek? Hyadi hep birlikte, Activision'ın tanıtım videosunda yer alan detaylara yakından bakalım.