Call of Duty: Modern Warfare Remastered'in Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Call of Duty: Modern Warfare Remastered'in Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Bu yılın başlarında GameFly adlı parekendeci, sayfasında Call of Duty: Modern Warfare Remastered oyununun Infinite Warfare'den ayrı satışa sunulacağı bir sayfa yayınlamıştı. Şimdi buna bir de Amazon Japan eklendi. İki sayfada da oyunun çıkış tarihlerinin PS4 için 20 Haziran, Xbox One için ise tam bir ay sonra, yani 20 Temmuz olacağı gözüküyor.

Bildiğiniz üzere Modern Warfare Remastered, Infinite Warfare'nin Legacy ve Legacy Pro versiyonlarıyla birlikte satılıyor. Böylesine güzel bir oyunun böyle pahalı paketlerle satılması hiç de adil değil. Oyunun hayranları uzun süredir Activision'a, oyunun ayrı bir şekilde satılıp satılmayacağını sormaktan hiç vazgeçmedi ve görünüşe göre istediklerini almaya oldukça yaklaştılar.

Modern Warfare Remastered'in, ilk önce PS4'e çıkması Activision'un, Sony ile olan güçlü bağlantısını gösteriyor. Tüm Call of Duty DLC'leri de, ilk önce PS4'e daha sonra diğer platformlara çıkıyor.

Henüz bu bilgiler, Activision tarafından onaylanmadı ve muhtemelen bunu E3 2017'ye saklıyor; ancak sizce de onaylansa ve Modern Warfare Remastered, geliştirilmiş grafikleriyle ayrı olarak satşa sunulsa güzel olmaz mı?