Call of Duty: Black Ops Cold War Resmen Duyuruldu!

Call of Duty: Black Ops Cold War Resmen Duyuruldu!

Activision oyun şirketi, Trabzon sürprizi ile gelen Call of Duty: Black Ops Cold War'ı resmi olarak tanıttı.

Call of Duty: Black Ops War oyunun konusu Sovyet Rusya, Türkiye, Vietnam ve Doğu Berlin'de geçecek. Call of Duty: Black Ops War’ın bir bölümü ise Trabzon şehrinde geçiyor olacak. Öte yandan Activision şirketi Call of Duty: Black Ops Cold War için YouTube üzerinden çok beğenilen bir fragmanı da yayına aldı.

Activision geride kalan zaman diliminde oyunla ilgili küçük bir tanıtım yayınlamış ve ismini açıklamıştı. Bu sebeple Call of Duty: Black Ops Cold War aslında oyunun takipçileri için hiç de sürpriz olmadı. Küçük tanıtımın ardından ise bugün Call of Duty: Black Ops Cold War'ın gameplay trailer diye adlandırılan asıl tanıtım videosu yayınlandı. İşte kullanıcılar için sürpriz olan kısım da bu fragmanda yer aldı.

Abd Başkanı Reagan Da Call Of Duty: Black Ops Cold War'da olacak

İsminden de anlaşılacağı gibi Call of Duty: Black Ops Cold War, Soğuk Savaş dönemini konu alıyor. O dönemde meydana gelen siyasi ve askeri olayları konu alıyor. CIA içerisinden kurulan yeni bir ekip, çok büyük bir felaketin önüne geçmek için bazı operasyonları gerçekleştirmek zorunda. Yeni oyunda Alex Mason, Frank Woods ve Jason Hudson gibi Call of Duty yer alıyor olacak.

Dönemin ABD Başkanı Ronald Reagan da oyunun içinde yer alıyor. Oyunun fragmanına bakılırsa, oyunun müptelaları büyük keyif alacak gibi görünüyor.

Trabzon Havalimanı Detay Heyecanlandırdı

Call of Duty: Black Ops Cold War oyunu yalnızca ABD ve Sovyet Rusya’da geçmiyor. Acitivision'un verdiği bilgiye bakılırsa oyunun bazı kısımları Vietnam, Doğu Berlin ve Türkiye gibi bölgelerde geçecek. Oyunun fragmanında ise Trabzon detayı gözlerden kaçmadı. Trabzon Havalimanı, fragmanda Trabzon Belediye Havalimanı adı ile geçiyor. Fragmanın verdiği mesaj çok net; oyunun bir bölümü Trabzon’da geçecek.

Call Of Duty: Black Ops Cold War Fiyatı Ne Kadar? Ne Zaman Piyasaya Çıkacak?

Call of Duty: Black Ops Cold War'ın açıklanmış olan çıkış tarihi 13 Kasım 2020. Oyunun tüm dünyada satışa sunulması bekleniyor. Oyunun 3 farklı paket ile yani Standard Edition, Cross-Gen Bundle Edition veya Ultimate Edition isimleri ile tüm platformlar üzerinden satışa sunulacak. Bilgisayar, Xbox One ve Playstation 4 modelleri için 13 Kasım 2020’de satın alınabilecek olan oyun PlayStation 5 ve Xbox Series X için ne zaman gelecek, bu henüz bilinmiyor. Fakat Call of Duty: Black Ops Cold War’ın yeni nesil oyun konsollarında da yer alacağı bilinen bir gerçek. Ön siparişe sunulan Call of Duty: Black Ops Cold War'ın fiyatları ise şu şekilde:

  • PlayStation 4 - 499 TL
  • Xbox One - 499 TL
  • PC - 59,90 Euro (yaklaşık olarak 520 TL)