Call of Duty: Black Ops Cold War Beta Anahtarları Hafta Sonu Bedava Dağıtılacak

Call of Duty: Black Ops Cold War Beta Anahtarları Hafta Sonu Bedava Dağıtılacak

Call of Duty efsanesinin yapımcısı Activision, bu hafta sonu 10 bin Call of Duty: Black Ops Cold War veta anahtarını ücretsiz olacak dağıtacağını açıkladı. 10 bin adet Call of Duty: Black Ops Cold War beta anahtarının sahiplerinin kimler olacağını ise yapılacak çekiliş belirleyecek. Bu çekilişe katılabilmek için ise tek bir şart bulunuyor, o da Pazar günü yayınlanacak olan Call of Duty ligini izlemek.

Activision’un yarattığı efsane Call of Duty: Black Ops Cold War, diğer oyunlarda da olduğu üzere bir beta sürümü ile piyasaya çıkacak. Oyuna ön siparişte iken para ödeyenler, beta sürümünü ücretsiz oynayabilecek. Fakat durum diğer oyuncular için geçerli değil. Bu sebeple oyunun yapımcısı Activision, hafta sonu düzenleyeceği bir çekiliş ile 10 bin kişiye ücretsiz bir şekilde beta anahtarı (lisansı) dağıtacak.

Call of Duty League şampiyonasının Türkiye saati ile yayında olacağı vakit 23.00. Eğer siz de oyunun bedava şekilde anahtarını istiyorsanız Activision, bu etkinliği dijital ortamlarda izleyen takipçilere beta anahtarını verecek.

Çekilişe Katılmak İsteyenler Ne Yapacak?

Çekilişe katılmak isteyen oyuncular, canlı yayında Activision hesapları ile oturum açacak. Oturum açtıktan sonra hesaplarını Call of Duty League web sitesine bağlayacak ve bu bağlanmanın sonrasında da betayı hangi platformda oynamak istiyorsa onun seçimini yapacak. Tabi ki üç seçenek var. Bunlar, PC, PS4 ve Xbox One.

Oyunun yapımcısı Activision, henüz Call of Duty: Black Ops Cold War’ın betasının ne zaman oyuna sunulacağını ise belirtmiş değil. Ancak oyunun 13 Kasım’da piyasaya sürüleceği bilgisine bakılırsa beta sürümünün çok yakında kullanıma açılması bekleniyor.