Bully Artık Xbox One'da Oynanabilecek

Bully Artık Xbox One'da Oynanabilecek

Rockstar Games'in geliştirdiği efsane oyunlardan birisi olan Bully artık Xbox One üzerinden oynanabilecek. Xbox One kullanıcılarının kullandığı geriye uyumluluk sistemi üzerine bugün yeni 5 adet oyun eklendi. Bully'de bunlardan birisi oldu.

Bully, 2006 yılında Rockstar'ın yapımcılığını üstlenerek piyasaya sürdüğü ve neredeyse bütün oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran bir yapımdı. Aksiyon-Macera türündeki bu oyun ilk olarak PlayStation 2 için çıkmış ve 2 yıllık aranın ardından Windows, Wii ve Xbox 360 platformlarındaki yerini de almıştı.

Oyunu henüz denememiş ve Xbox One'da denemek isteyenler için oyun hakkında biraz bilgi verelim. Oyunun hikayesi, annesi ve üvey babasının tatile gitmesi sonucu Bullworth Akademisi'nde okumak zorunda kalan bir gencin başından geçenleri konu alıyor. Bu okula yeni gelen Jimmy Hopkins ismindeki ana karakterimiz, özellikle beyaz gömlekli öğrenciler tarafından hiçte iyi karşılanmaz ve sürekli kavgaya kışkırtılır. Müdür ile kayıt sürecinin tamamlanmasının ardından yatakhanedeki yerini alan Jimmy, bu yatakhanede Gary Smith isimli bir çocukla arkadaş olur. Aralarında kavgalı, komikli bir çok macera yaşanır. Jimmy Hopkins o bir yıl boyunca bütün derslere girmek ve okulunu bitirmek zorundadır. Dersler dışında ana görevlerde bulunuyor ve bu görevler sayesinde yeni yer ve mekanlar açılabiliyor.

Oyunu Xbox 360 platformu için daha önce satın aldıysanız şuanda Xbox One kütüphanenizde gözüküyor olacak. Eğer almamış iseniz şuanda oyunu Xbox One mağazası üzerinden alabilirsiniz. Ayrıca oyunun kutulu sürümüne sahipseniz Xbox One konsolunuza takıp oynayabilirsiniz.

Bully ile birlikte Xbox One geriye uyumluluk sistemine eklenen diğer oyunlar şu şekilde:

  • Catherine
  • Skydive
  • Planets Under Attack
  • Raskulls