Bu Oyun Size Netflix Hesabı Kazandıracak (83 Yıl)

Bu Oyun Size Netflix Hesabı Kazandıracak (83 Yıl)

Netflix yeni filmi için bir çalışma yapıyor ve hafta sonu geçerli olacak bir yarışma düzenliyor. Söz konusu yarışmaya göre yarışmaya giren kişi kazanırsa, 83 senelik ücretsiz Netflix hesabı kazanacak. Bu sayede de bu ödülle birlikte neredeyse ömür boyunca Netflix hesabı kullanmış olacak.

Geçtiğimiz hafta yeni bir dizi başladı. The Old Guard ismi ile çıkan çalışmalar ve bu çalışmalara dair yapılan yenilikler hem geniş bir reklam olacak hem de oyun dünyasına bir soluk olacak diyebiliriz.

Ölümsüzlük konulu bir film olan The Old Guard’da Charlize Theron’un canlandırdığı Andy adlı bir ölümsüz, yine ölümsüzlerden oluşan elit bir operasyon ekibine liderlik ediyor. Konunun ölümsüzlük olduğuna ikna olduysanız bir kez daha ölümsüzlük demeden ve spoiler vermeden haberimizin asıl konusuna geçiyorum.

Netflix ile ilgili olarak liderleri yönetebiliyorsunuz!

Oyunda karakter olarak bir karakteri yönetiyorsunuz. Ölümsüz bir Netflix hesabı için ölümsüz bir karakteri yönetmeniz gerekecek. Filmde ve dizide olduğu gibi oyunda da ölümsüz bir rakip var. Onu öldürmeye çalışacaksınız ve yavaşlamasını sağlayacaksınız. Oyunda vurulursanız karakteriniz 5 saniye boyunca yatacak ve bu sayede tekrar canlanmak için bir fırsata ulaşmış olacak. Oyunda en yüksek puanı yakalamanız gerekecek. Bunu yaparsanız zaten oyunu kazanmış olacaksınız ve hediye Netflix ödülünü almış olacaksınız.