Bloodborne 2 Geliyor!

Bloodborne 2 Geliyor!

Bloodborne'nin PlayStation 4'e özel çıkmasının üstünden yaklaşık olarak 2 sene geçti ve oyuncular, hala Bloodborne'nin bir devam oyunu bekliyor. Geçtiğimiz aylarda, Sony'nin Bloodborne 2'yi E3 2017'de tanıtacağına dair bazı söylentiler ortaya çıkmıştı; ancak hiçbiri güvenilir değildi. Yeni çıkan diğer bir kaynak, yine aynı söylentiyi ortaya çıkardı ve bu oldukça güvenilir gözüküyor.

Ori and the Blind Forest oyununun arkasında olan Moon Studios'un CEO'su ve Oyun Yöneticisi Thomas Mahler, Bloodborne 2'nin E3 2017'de tanıtılacağına dair bir ipucu bıraktı. Mahler, NeoGaf adlı bir forum sitesine, Bloodborne 2'nin E3 2017 sırasında tanıtılacağına %99 emin olduğunu bir yazı paylaştı.

Mahler'in daha güvenilir olmasının sebebi, kendisinin de bir geliştirici olması ve oyun endüstrisinde çalışıyor olması. Tabi ki From Software'den resmi bir açıklama gelene kadar, her ne kadar güvenilir olsa da bu da sadece bir söylentiden ibaret.

Hazır Olun Oyunun Devamı Geliyor

From Software, Soul serisini bitirdiklerini açıkladıklarından beri Bloodborne için bir devam oyunu üzerinde çalışıyor. From Software'nin başkanı Hidetaka Miyazaki, takım için devam etmenin tam zamanı olduğunu düşünüyor ve oyunun geri dönüşünün ihtimalini inkar edemiyor.

Bloodborne 2 için heyecanlı mısınız? Sizce Sony, E3'te oyunu tanıtacak mı?