Blade & Soul'a Yeni Sunucular Eklendi!

Blade & Soul'a Yeni Sunucular Eklendi!

Blade & Soul adlı oyun, Doğu tarafındakı oyun severler tarafından çok sevilmiş, Batı'daki oyun severler tarafından da ilgi ve merakla beklenen bir oyun olmuştu.

NCSoft tarafından geliştirilen MMORPG türündeki yapım Blade & Soul, daha önce uzak doğu ülkelerinde çıkışını yapmış ve oyuncular tarafından oldukça sevilen bir yapım olmayı başarmıştı. Geleneksel MMORPG oyun dinamiklerinen farklı olarak kendine has bir tarzı olan Blade & Soul görselleri ve grafik kalitesi ile de oyuncuların beğenisini kazanan bir yapım olmuştu.Batı ülkelerinde yaşayan oyun severlerinde heyecanla beklediği MMORPG oyunu Blade & Soul nihayet kapılarını batıdaki oyun severlerede açtı.

Oyun kendisini, oyun severlere çok beğendirsede, oyuna giriş kısmında kullanıcı sırası bekleme olayı, oyun severlerin canını az da olsa sıkmış olsa gerek.

Bunun sebebi, oyunun fazla ilgi görmesinden dolayı ortaya çıkan sunucu yoğunluğu. Sunucunun yoğun olması sebebiyle kullanıcılar oyuna giriş yaparken belirli bir süre beklemeleri gerekiyordu.

Blade_Soula-Yeni-Sunucular-Eklendi

NCSoft adlı yazılım şirketi'de, bu konuda bir açıklama yaparak, oyuna yeni sunucular ekleyeceğini açıkladı.Blade & Soul oyununun topluluk yöneticisi Bethany "Rukkirii" Stout konu hakkında şöyle konuştu;

"Blade & Soul'un açılışındaki beklenmedik başarıya istinaden oyunun sunucuları bir an önce Earthen Realm'in güzelliğine kapılmak isteyen oyuncularla doldu taştı. Sunucularımız maksimum kapasitesine ulaştı ve bu da oyuncuların sıra beklemesine sebep oluyor."

Perşembe günü, oyunun Kuzey Amerika tarafına dört yeni sunucu (Dochun, Gunma, Junghado ve Yunwaand), Avrupa tarafına da iki yeni sunucu (Angler's Watch ve Greenhollow) açıldı.  Dün de bunlara ek olarak oyuna dört sunucu daha eklendi. (Kuzey Amerika için Taywong ve Onmyung, Avrupa için de Twin Wagons ve Spirit's Rest)

Yazılım şirketi, ilerleyen zamanlarda oyun için yeni sunucularında açılacağını bildirdi. Ve ardından; "Bu yeni dört sunucu halihazırda var olan donanımımızı maksimum kapasitesine ulaştırdı fakat şimdiden geliştirmeler için yeni donanımların yolda olduğunu söyleyebiliriz." bunlar söylendi.

Oyunun açılışındaki beklenmedik başarıya istinaden oyunun sunucuları bir an önce oyunun güzelliğine kapılmak isteyen oyuncularla dolup taştı. Sunucularımız maksimum kapasitesine ulaştı ve bu da oyuncuların sıra beklemesini engelliyor.