Bip’ten Nasıl İnternet Kazanılır?

Bip’ten Nasıl İnternet Kazanılır?

Bip; Turkcell operatörü tarafından geliştirilmiş ve müşterilerinin mesajlaşabileceği, arama yapabileceği aynı zamanda görüntülü arama gibi özellikleri ile kullanılan bir uygulamadır. Bip uygulaması gelişmeye devam ederek içeriğine çeşitli oyunlar eklenmiş ve müşterilerin keyifli zaman geçirebileceği bir uygulama haline gelmiştir. Bip oyunları arasında kedi besleme, top patlatma gibi basit ve eğlenceli oyunlar bulabiliyorsunuz. Aynı zamanda anonim sohbet ile kimliğinizi gizleyerek farklı insanlarla muhabbet edebiliyor, gelişmiş eğitim videoları ile kendinizi geliştirebiliyorsunuz. En sevilen özelliklerinden biri ise bip uygulaması ile internet kazanma.

Bilgi Yarışması ile İnternet Kazanma

Bip uygulaması ile internet kazanabileceğiniz farklı oyunları bulabilirsiniz. Bu oyunlar arasında çeşitli bilgi yarışmaları yer alıyor. Bu yarışmalar mesaj penceresinde açılıyor ve oyun ekranında yer alan şıkları doğru işaretleyerek ilerleme kaydedebiliyorsunuz. Bip uygulaması ile internet kazanmak için öncelikle cihazınıza uygulamayı indirebilirsiniz. İnternet kazanmak ve Bip hizmetlerinden yararlanmak için Turkcelli olmanız şart değil. Tüm operatörlerde kullanılan uygulamayı indirmeniz ve kayıt olmanız halinde Turkcell kullanıyorsanız hediye internet almaya başlayabilirsiniz.

  • Bilgi yarışmaları ile internet kazanmak için indirdiğiniz bip uygulamasına giriş yapın. Giriş yapmanız ardından mesaj pencerelerinin yer aldığı bir ekran açılacaktır. Ekran altında keşfet butonunu bulabilirsiniz. Bu butona tıklayarak internet kazanabileceğiniz oyunlara tıklayın.
  • Bil kazan ve kim 1 GB ister olarak adlandırılan iki oyun ile 1 GB’a kadar internet kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken işlem ise bu oyunlar arasından birini tercih ederek üzerine tıklamanız.
  • Oyun ekranları açıldıktan sonra mesaj olarak basit bir soru gönderiliyor. Soruya yanıt vermek için verilen sürede doğru şıkka tıklayarak ikinci soruyu görebilirsiniz. Toplam 10 sorudan oluşan yarışmada tüm sorulara doğru yanıt vererek internet kazanabiliyorsunuz.

Haftanın Görevi ile İnternet Kazanma

Bip, tüm kullanıcılarının kolaylıkla internet kazanması için haftalık görevler belirliyor ve bu görevleri yerine getiren kullanıcılarına hediyelerini anında veriyor. Haftalık görevler en çok mesajı atma, en çok telefon görüşme yapma gibi işlemler olabiliyor. Bip üzerinden yapacağınız mesajlaşmalar ve telefon görüşmeleri ile sürpriz internet paketleri de kazanabilirsiniz.