Battlefield 1'in Yeni DLC'si Bizi Yeniden Çanakkale'ye Götürüyor

Battlefield 1'in Yeni DLC'si Bizi Yeniden Çanakkale'ye Götürüyor

Battlefield 1'in Premium Pass isimli paketinin içerikleri belli oldu. Geçtiğimiz zamanlarda DICE, They Shall Not Pass isimli ek paketin içeriğini bizlere duyurmuştu. Peki ne değişecek? Bu modla birlikte Frontlines yani Cephe Hattı isminde yeni bir mod bizi Battlefield 1'de bekliyor olacak.

Bahsettiğimiz They Shall Not Pass isimi paketin dışındaki üç adet ilave paketin isimleriyse şöyle; Apocalypse, Turning Tides ve  In the Name of the Tsar. Tüm paketlerle Battlefield 1 oyuncuları daha önce birinci dünya savaşında yer almayan Rusya ve Fransa gibi ülkelerle farklı deneyimler edinecek. Yeni DLC'lerle gelecek 16 tane multiplayer harita, birbirinden farklı 20 yeni elit sınıf ve silah gelecek. Battlefield 1 Premium Pass sahipleri iki hafta önceden bu saydığımız paketlere ulaşabilecekler. Ayrıca 14 tane fazladan Battlepack beraberinde sunuculara avantajlı erişim elde edecekler.

İlgili haber: Battlefield 1 Hafta Sonu Oynaması Ücretsiz Oluyor!

Eklentilerin hepsi farklı temalar içerecek. Yeni savaş mekanizmaları ve openworld alanları dahil olacak. Bu üç farklı eklentiden son sırada yer alansa bizi Çanakkale'nin içine sürükleyecek.

They Shall Not Pass

[gallery link="file" td_select_gallery_slide="slide" ids="18114,18113,18112,18111,18110" orderby="rand"]

Fransa Ordusuyla, Birinci Dünya Savaşı'nı tecrübe edebileceğiz zaten ilgili DLC'ler önceden açıklamıştı.  Bu kadarı beni tatmin etmedi kardeşim, diyorsanız mart ayında çıkacak bu eklenti için detayın detayını buradan bulabilirsiniz.

(They Shall Not Pass ile ilgili daha fazlasına BURADAN ulaşabilirsiniz.)

In the Name of the Tsar

Battlefield 1

Rusya'nın soğuk atmosferini bu pakette ensemizde hissedeceğiz. Brusilof Taaruzu'nu oynayabileceğimiz bu DLC'nin bir kısmı Galiçya dediğimiz bölgede geçmekte. Lupkow Geçidi denilen doğu cephesinde yer alan kısımdaysa başka bir bölüm geçmekte. Bana soğuk vız gelir diyorsanız keyif alacaksanız.

Turning Tides

Battlefield 1 In the Name of the Tsar

Senelerdir Türk Oyuncu kesiminin hasret kaldığı atmosferler artık uzak kalmıyoruz. Belkide oyunda Türk Oyuncular tarafından en çok üstünde durulacak kısım Gelibolu Çıkarması bizi beklemekte. Kara, Hava ve Deniz olarak çok yönlü savaşın işlendiği bu ek pakatte büyük bir ihtimal İtilaf Devletleri'nin yanında olacağız gibi gözüküyor. Çanakkale ile birlikte Zeebrugge Kuşatması oynanacak kısımların içerisinde.

Apocalypse

Battlefield 1

Bu paketle ilgili tatmin edici bir paylaşım yapılmadı lakin yeniliklerin devamının habercisi olduğu kesin. Battlefield 1 sitesinden anlaşıldığı üzere kan gövdeyi götürecek, yaşarken öleceğiz sanırım! Farklı diyarlar bizi beklemekte anlaşılan.