Battlefield 1'in They Shall Not Pass DLC'sinin Detayları Belli Oldu!

Battlefield 1'in They Shall Not Pass DLC'sinin Detayları Belli Oldu!

Özellikle Premium Pass alan ve DLC'ye göre almayı düşünen Battlefield 1 oyuncularının dört gözle beklediği gün geldi. Geçtiğimiz Cuma günün yayınlanan video ile bizleri heyecanlandıran They Shall Not Pass DLC'sinin detayları Battlefield 1'in resmi sitesinde açıklandı.

İlk ücretli DLC olma özelliğini taşıyan They Shall Not Pass ile oyuna dört yeni harita ekleniyor. Verdun Heights (Verdun Tepeleri), Fort Vaux (Vaux Kalesi), Rupture (Kırılma) ve Soissons ismi verilen haritaların görselleri de yayınlandı. Fransız ordusu ile birlikte gelecek olan haritalarda haliyle Fransız temalı olarak karşımıza çıktı.

[gallery columns="2" link="file" size="medium" ids="18887,18884,18882,18881" orderby="rand"]

DLC ile Battlefield 1'e dahil edilecekler arasında yeni oyun modu da bulunuyor. Frontlines yani Cephe hattı anlamına gelen yeni oyun modunda ilk hedef doğrudan bayrak oluyor. Rakip takım ile aynı anda başlanılan modda hızlı bir şekilde bayrağı ele geçirmemiz gerekiyor, daha sonra ise oyun Conquest modundan Rush moduna geçercesine değişiyor ve hedef düşmanın merkez kontrol noktasının ele geçirilmesi ile telgraf direklerine saldırmaya ya da savunmaya yönelik bir amaca bağlanıyor.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="18886,18885,18883,18880" orderby="rand"]

Bunların yanı sıra hemen hemen her DLC'de olduğu gibi oyuna yeni araçlar ve silahlar da geliyor. Taruz için Char 2C ve asker taşıma aracı olarak Saint-Chamond, Savunma için ise Sahra Topuna benzetilen Siege Howitzer ile sopası ile yakın dövüş becerisine sahip olan ve etkileyici bir el bombası stoğuna sahip olan yeni Trench Raider Elite Class oyuna dahil ediliyor.

Mart ayında gelecek olan DLC'ye erken erişmek için ise Premium Pass'a sahip olmanız gerekiyor. Premium Pass'a sahip olduğunuz da ise DLC'ye 2 hafta önce erişebileceksiniz, ve tabi diğer DLC'lere de ek ücret ödemeden, erkenden erişebileceksiniz.

[battlefield1turkiye]