Battlefield 1'de Playstation 4 Pro ve Playstation 4 Karşılaştırması

Battlefield 1'de Playstation 4 Pro ve Playstation 4 Karşılaştırması

Günümüz konsolları arasında en kaliteli ve güçlü konsol olarak gösterilen Playstation 4 Pro bugün itibarıyla satışa sunuldu. Konsolu, çıkış yapmadan önce test etme fırsatı bulanlar hâliyle Playstation 4 ile karşılaştırarak performansında ve görsel kalitesindeki farklılıklara göz attılar. Arekkz Gaming adlı Youtube kullanıcısı da şanslı arkadaşlardan biri ve bize Battlefield 1 üzerinden iki konsol arasındaki farkları aktaran bir video hazırlamış.

Bildiğiniz üzere Playstation 4’te Battlefield 1 oynarken birtakım sorunlar meydana geliyordu ve bu birçok oyuncunun dikkatini çekmişti. Playstation 4 Pro’nun da 4K çözünürlük desteği sunacağının (tam 4K değil, ama ona yakın) ve Playstation 4’ten daha kaliteli bir performans sunacağı söylentileri üzerine yapılan bu karşılaştırma oyuncuların aradığı cevabını aradığı birçok sorunun yanıtı olmuş gibi görünüyor.

Playstation 4 Pro bütün Playstation 4 oyunlarını destekleyecek. Henüz çıkmamış çoğu oyun da Playstation 4 Pro destekleyecek şekilde çıkışını gerçekleştirecek. Playstation 4 Pro’nun çıkışından önce piyasaya sürülmüş oyunların çoğu da konsolun sağlamış olduğu kaliteyi oyunculara yansıtabilmek için güncelleme alacak. Tüm bu oyunların listesine göz atmak istiyorsanız tıklayın.

Bugün itibarıyla satışa sunulan Playstation 4 Pro ülkemizde 1699 TL olarak raflarda yerini aldı.