Battleborn Kısa Bir Süre İçin Ücretsiz!

Battleborn Kısa Bir Süre İçin Ücretsiz!

Overwatch’a rakip olarak piyasaya sürülen ve Gearbox tarafından geliştirilen online FPS oyunu Battleborn, kısa bir süre için ücretsiz!

Geçtiğimiz sene piyasaya sürülen oyun beklenen ilgiyi görememiş ve oyuncularını birer birer kaybetmeye başlamıştı. Bu kaybı oyuna yeni karakter ve özellikler ekleyerek gidermeye çalışan Gearbox’un son hamlesi ise oyunu kısa süreliğine ücretsiz yapmak oldu.

[embed]

Oyunun ücretsiz versiyonunda multiplayer modlarını herhangi bir süre kısıtlaması olmadan oynayabiliyoruz. Tıpkı Overwatch’ta olduğu gibi MOBA formülüne sahip Battleborn’da, 30 farklı karaktere sahibiz. Bu karakterlerden 6 tanesini ücretsiz versiyonda dönüşümlü olarak kullanabileceğiz. Her hafta başka bir karakterle oynamanız gereken oyunda, o karakter için elde ettiğiniz ilerleme ise kaydediliyor. Sıra aynı karaktere geldiğinde kaldığınız yerden aynı ilerlemenin üstüne koymaya devam edebiliyorsunuz.

Bir kötü haber ise Battleborn’un hikaye modunu ücretsiz versiyonda oynayamıyoruz; fakat hikaye modunun ve diğer ücretli kahramanların kilidini oyun içinde kazanacağınız parayla açabiliyoruz. Oyun içindeki güçlendirmeleri de bu parayla satın almanız mümkün.

Battleborn’u önceden, para ödeyerek alan oyuncular ise kaliteli eşyalar, belli miktarda oyun parası(Platinum) ve özel paketler gibi ödüller kazanıyorlar.

Oyunun deneme sürümünü ücretsiz indirmek için oyunun resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.