Avatar, Pilot Bölümü Yayına Açıldı! Hemen Göz Atın!

Avatar, Pilot Bölümü Yayına Açıldı! Hemen Göz Atın!

Animasyon dünyasında kendine has bir tarzı olan Avatar animasyonu için yeni bir çalışma karşımıza çıkıyor ve bu çalışmalara dair de yeni bir çözüm ve beklenti oluşturmuş oluyoruz. Pek çok kişiye göre dünyanın en iyi animasyon yapımları arasında yer alan Avatar: The Last Airbender (ATLA), başrolündeki Aang, Katara, Sokka, Toph, Zuko gibi karakterlerle hafızalarda yer edinmişti. Yapımın pilot bölümü ortaya çıktı.

Genellikle animasyon severler için son dönemlerde Netflix üzerinde de geniş bir ilgi ve beklenti var. Bu yüzden söylenecek sözlere göre de farklı ve ayrıcalıklı bir seçim ile ilerlemiş oluyoruz. Son dönemde hem ATLA hem de The Legend of Korra Netflix ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı. Orijinal serinin yaratıcıları Netflix’in gerçek oyuncularla yapacağı uyarlamadan ayrıldıklarını açıkladığında da seri yıllar sonra yeniden gündemi ele geçirmişti. Bu da oldukça önemli bir yapım sağlıyor.

Acaba bu efsane ile ilgili neler söylenecek? Ne gibi bir çalışma yapılacak ve güncel beklentiler karşımıza nasıl çıkacak? Gelin ve birlikte neler yapabileceğimize göz atalım.

Dizinin pilot bölümü, Nickelodeon’un Twitch kanalında yayınlandı. Yayında yapımdaki element bükme tekniklerinin ilham aldığı dövüş sanatları hakkında da bilgiler yer alıyor ve gerçek anlamda yapımın mutfağını görüyoruz.

Öte yandan dizideki karakterler Aang, Zuko, Sokka ve Katara’nın ilk hallerini de bu bölümde görüyoruz, ancak ismi burada Kya olarak geçiyor. Öte yandan bölüm tek parça olarak verilmiyor, arada açıklamalar ve farklı röportajlar da yer alıyor.