Assassin’s Creed Valhalla’daki Mitolojik Yaratıkların Videosu Yayınlandı

Assassin’s Creed Valhalla’daki Mitolojik Yaratıkların Videosu Yayınlandı

Ubisoft'un Assassin's Creed serisine eklenecek olan yeni oyun Valdalla’da mitolojik yaratıklar yer alacak. Mitolojik karakterlerin içinde yer aldığı oynanış ile takipçilerin beğenisine sunulacak olan oyunun bu hamlesi ile önceki oyunlar Origins ve Odyssey’i takip ettiği anlaşılıyor.

Oyun dünyasında kendine ciddi bir fan kitlesi edinmiş serilerden olan Prince of Persia’yı ilham kaynağı olarak seçen Assassin’s Creed serisi her zaman dikkat çekici olmuştur. Bu beğeni, oyuncuların Viking dönemine dair keşiflerde bulunacağı Assassin's Creed Valhalla'da da aynı olacak. Oyuncular kadın ya da erkek seçimi ile oynayabilecekleri Eivar isimli savaşçı bir karakterin gözünden bu dönemi keşfedebilecekler.

Assassin’s Creed serisinin bir tarafı her zaman tarihi noktalara uzansa da yıllar geçtikçe, kullanıcıların beğenileri doğrulusunda fantastik bir taraf gelişmeye başladı. Serinin 2017’de oyun dünyasına adım adan Origins oyunu ve hemen ardından 2018 yılında piyasaya giren Osyssey oyunu da hikaye kısmında mitolojik yaratıkları ve figürleri kullanmıştı. Gelen bilgiler değerlendirildiğinde Assassin's Creed Valhalla'da da benzer bir yol izlenileceği anlaşılıyor.

Assassin's Creed Valhalla'da Mitolojik Yaratıklar Yer Alacak

Future Games Show esnasında Assassin's Creed Valhalla'da mitolojik yaratıkların olacağı zaten gösterilmiş durumda. Serinin bir önceki oyunu olan Assassin's Creed Odyssey'de, savaşçı karakter, Yunan tanrılarına karşı mücadeleye girişiyordu.

Yeni oyunla birlikte oyuncular, devasa bir kurda benzeyen yaratıkla, fantastik güçlere sahip olan üç kız kardeşle 6 savaşçıya karşı mücadele vermiş olacak. Savaşçılardan biri ise o topraklara daha önce ayak basmış olan efsanevi bir Viking savaşçısının 6 müridi. Bu oyundaki fantastik ve mitolojik yaratıklar son oyuna göre daha etkili olabileceği konuşuluyor. Fakat bu durum ağza bir parmak bal çalmalık mı yoksa devamlı mı şimdilik o bilinmiyor. Oyun piyasaya çıktığında bu durum net olarak ortaya çıkacak.

Şimdilik ön sipariş döneminde olan Assassin's Creed Valhalla’nın çıkış tarihi ise 17 Kasım 2020.

Epic Games üzerinden ön siparişi gerçekleştirilebilen oyunun fiyatları ise şu şekilde:

Standard Edition 269 TL,
Gold Edition 449 TL,
Ultimate Edition 495 TL.