Assassin's Creed: Valhalla'da Karakterlerin Cinsiyeti Değişebilecek!

Assassin's Creed: Valhalla'da Karakterlerin Cinsiyeti Değişebilecek!

Karakterlerle ilgili bazı değişimlere ulaşmak için Assassin's Creed: Valhalla ürününe en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. Yeni nesil oyunlardan olan Assassin's Creed: Valhalla oyunu için karakterler arası geçişler ve cinsiyet yapılarını revize edebiliyorsunuz. Oyun içerisinde istediğiniz zaman cinsiyet ayarı yapabilirken, kurgu dosyalarını da aynı şekilde büyütebilir ve yenileyebilirsiniz.

Oyunun unutulan bir bilim kurgu doğası var ve bu doğaya göre içerikler sürekli değişiklik gösteriyor. 17 Kasım tarihinde yayınlanacak olan oyunlarla ilgili yarım saatlik bir oynanış videosu var ve bu durum da kendi için farklı bir denge oluşturuyor. IGN tarafından paylaşılan bilgilere göre oyunla ilgili oyuncular istediği an cinsiyet değiştirebilecek ve bunu yaparken de hayata dair bazı dokunuşları görecekler.

AC: Valhalla üzerinde Eivor'un cinsiyeti sürekli değişebiliyor!

Cinsiyet konusu çok önemli bir konu. Ehemmiyetle ilerleyen konu için için söylenecek çok fazla şey var. Karaktere dair bu oyun anlarını ve hikayelerini çok daha dengeli şekilde toparlamak adına sizler de zaman kaybetmeyin ve kendiniz için en etkili çözümleri kullanmaya başlayın. Doğanın bilim kurgu dokunuşunu ön plana çıkaran bu oyun, seri yapısı ile bilim kurgu doğasını ön plana çıkaracak gibi görünüyor.

Bakalım güncel oyun detayları bizlere neler anlatacak ve oyun üzerinde nasıl bir sunum olacak. Epic Games üzerinde ön siparişe açılmış olan Assassin's Creed: Valhalla oyunu, merakla beklenen oyunlar arasında yer almaya devam ediyor.